| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Všechny názory k porodnicím

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 15256 [Dalších 15236 >>]
Simona
  • 
25.8.2016 12:59:53
Rodila jsem v této porodnici v roce 2007 a byl to horor. Měla jsem smůlu na porodní asistentku gestapačku - jak ta na mě byla zlá a nepříjemná si neumíte přestavit. Lékař, který sem tam přišel nakouknout, byl v pohodě, ale ta ..... by mě s chutí fackovala, kdyby u porodu nebyl manžel. Nevěřila bych, že je možné v nemocnici tak sprosté a hnusné zacházení s nastávající maminkou. Nechala jsem se nalákat řečma o rodinné porodnici atd, keci v kleci. Celá porodnice hnusná, zastaralá, vložky byly na chodbě, kde seděli tatínci na návštěvě, to bylo opravdu velmi hloupé. Také nelze pominout velké množství menšinových spoluobčanů, ale za to ta porodnice nemůže. 2014 porod v "továrně Motol" - musím říct, že tak dobré a profesionální zacházení jsem si neuměla ani představit. Jako z amerických filmů. Krásné porodní pokoje, personál opravdu profi. Takže malou rodinnou porodnice Slaný určitě nedoporučuji, jeďte do továrny.
Janek
22.7.2016 9:55:12
dne 27.9.2016 proběhne u Okresního soudu v Chomutově hlavní líčení proti obžalovanému primáři gynekologie nemocnice Kadaň MUDr.Aleši Padrtovi. spisová zn. 6T 145/2016, č.dveří 111, čas 8.30hod
Janek
22.7.2016 9:54:56
dne 27.9.2016 proběhne u Okresního soudu v Chomutově hlavní líčení proti obžalovanému primáři gynekologie nemocnice Kadaň MUDr.Aleši Padrtovi. spisová zn. 6T 145/2016, č.dveří 111, čas 8.30hod
lyx
  • 
20.7.2016 13:37:46
Podle recenzí jsem se ze začátku Krčské nemocnice bála, ale pak jsem zašla s přítelem na prohlídku celé porodnice, která na mne působila čistě a útulně. S několika porodními sestrami jsem absolvovala předporodní kurzy, na kterých mi odpověděli na jakkékoliv otázky a všechny byly moc příjemné. Pak už jsem se porodu opravdu tolik nebála a naopak jsem se začala těšit až jej budu mít za sebou.

Vzhledem k tomu, že se mi miminko neotočilo hlavičkou dolů, byla mi dána možnost vybrat si, zda zkusit rodit přirozeně, nebo císařským řezem. A vzhledem k pochybám ohledně krátké či zamotané pupeční šňury kolem miminka jsem se nakonec rozhodla pro císaře. S paní doktorkou i anestezioložkou jsem si po dohodě vybrala poloviční (epidurální) anestezii, tedy císaře při vědomí. Moc jsem si přála miminko hned vidět a všem váhajícím maminkám to mohu jen doporučit. Opravdu je to nepopsatelný zážitek! Ano, necítíte se hned fit jako po normálním porodu a opravdu jsou první dny po porodu hodně těžké, ale když vám pak sestřičky přinesou miminko na kojení, veškerá bolest se rázem vytratí. Za mně osobně bylo nejhorší po zákroku vstát, ale pak už to bylo jen a jen lepší. Jak dospělé, tak dětské sestřičky byly úžásné a se vším moc rády pomohly, když bylo potřeba. Bohužel si jméno svého porodního doktora nepamatuji, ale jak jemu, tak všem porodním sestrám jsem za vše moc vděčná! Neměla jsem od zákroku žádné komplikace a jizva se mi po porodu krásně hojí. Při volbě porodnice u dalšího miminka zůstanu asi věrná Thomayerově nemocnici. :-)
  • 

EX BACK

(Názor k porodnici Okresní nemocnice)
1.6.2016 9:07:25
To Dr.SUNNY ho můžete e-mailem, pokud budete potřebovat pomoc v jejich vztahu drsunnydsolution1@gmail.com
Slibuji, že vaše problémy jsou řešeny okamžitě. Poté, co byl ve vztahu s ním sedm let, on mě opustil, jsem udělal všechno, co mohu přivést ho zpátky, ale marně. By pro lásku cítím pro něj, prosil, ale odmítl jsem vysvětlil můj problém na někoho on-line a navrhla bych raději poslala Spellcaster, kdo by mi pomohl, aby mu kouzlo zpátky, ale já jsem ten, kdo nikdy věřil v kouzlech, neměl jinou možnost, než se snažit to, poslal kolečko, řekl žádný problém vše bude v pořádku do tří dnů, můj bývalý zpátky ke mně do tří dnů, kouzlo bylo obsazení a překvapivě druhý den to bylo kolem 4:00 hod. Můj bývalý mi zavolal, byl jsem tak překvapen, odpověděl hovor a vše, co řekl, že byl tak líto všeho, co se stalo, chtěl jsem, což mám rád tolik. Byl jsem tak šťastný, překvapený. Od té doby Slíbil jsem, že všichni budou vědět, že nikdy nebude mít problém vztahu, který budu odkazovat na spell džbánu o pomoc. Každá osoba může potřebovat pomoc závodníka, jeho e-mail drsunnydsolution1@gmail.com~~HEAD=dobj nebo přidat mě na WhatsApp +2348077620669

On také dělal mnoho kouzlo-like,
(1), chcete, aby vaše ex zpět.
(2) Vždy máte noční můry.
(3) Má být podporovány ve své kanceláři
(4) Chtěli byste dítě.
(5) Chcete být bohatý.
(6) chcete, aby vaše manžela / manželku, že je jen na vás navždy.
(7) potřeba finanční pomoc.
8) Chtěli byste mít pod kontrolou tohoto manželství
9) Chcete být přitahovány k lidem
10) Bezdětnost
11) POTŘEBUJETE manžela / manželky
13) Jak vyhrát loterii
14) PROMOTION SPELL
15) OCHRANA SPELL
16) Kouzlo PODNIKÁNÍ
17) jasně dobrá práce
18) lék pro každou nemoc / H.I.V.
Spojit se s ním dnes na adrese: drsunnydsolution1@gmail.com
  • 
12.5.2016 19:30:17
Ahoj prosim jak to probehlo vse v mede v poradku?
12.2.2016 15:06:19
Tak já jsem navštívila gyn nemocnici 2x v mém případě to bylo vždy kvůli komplikaci kolem 24hod personál byl vždy velice profesionální klidný a příjmení dokázal mi vše vysvětlit a pomoct takže za mě jen chvála jinak má sestra tam rodila v červenci a nemohla si vynachválit přístup gyn se hodně změnila od dob kdy na ni každý nadával tak teď si porodnici v km chválí
  • 

Hruza

(Názor k porodnici FN Brno, Obilní trh)
2.2.2016 23:08:23
Jeste bych tedy dodala...za me des. Po prvnim porodu jsem se teto Nemocnice zastavala...ted uz to delat nebudu, spis naopak. Velke zklamani z lidi, prostredi, vykonu.
  • 
2.2.2016 23:03:47
Ja tu rodila v roce 2013, cisarem a vse bylo OK...porod, jip, poporodni, detske idd...krasna jizva. Tak jsem se rozhodla,ze tu porodim ( opet musel byt cisar) znovu. Vratila jsem se vcera.
Porod snad OK, Jen to, ze jsem mela vysokou krevni ztratuztratu mi rekli az v den odchodu. Pooperacni...ja chytla zrovna ne moc ochotne sestry. Pak jsem si zase vzala polonadstandart( chtela jsem NB nadstandart a nebyl, jelikoz nikomu se nechce lezet na tech hnusnych normalnich pokojich). Sestry na sestinedeli zalezi jak ktera. Doktori mladi, nekreri arogantni...no des bes. Poporodni odd ( az na jednu starsi protivnou sestru) bylo OK. Pro me nejvetsi sok po tom vsem zklamani po dvou letech:
Kdyz jsem zjistila, jakou mi tentokrat udelali jizvu, tak se mi chce brecet. Na muj diraz, ze ti je strasne hnusny, ze mi nule jsem mela Jen carku mi Jen odpovedeli,ze podle nich to je v pohode.
Dalsi sok byl, ze jsem odchazela v pondeli a maly jeste potrebovalpotreboval kontrolu kycli. Doktori k tomuto jezdi az mezi 12-13 h. A me uz sestry chtely z nadstandart.pokoje vyhodit na chodbu uz v 11!!! Takze bych cekala dve hodiny nekde na chodbu s miminkem. No to uz mi pripadlo opravdu moc. Tak jsem si nechala zavolat vrchni sestru...nakonec mi povolila na pokoji zustat...ale jsou maminky, co se maji strach ozvat...a ty pak chudery museji cekat na chodbe.
Gabriela Wágnerová
  • 
20.1.2016 23:04:46
V této porodnici jsem rodila dne 2. 12. 2015. Před tím jsem byla v rámci prenatálních poraden 4x v ambulanci uvedené nemocnice. Za sebe mohu říci, že jsem byla velmi spokojena s přístupem jak sester a lékařů v ambulantním traktu, tak posléze i s personálem při porodu, na šestinedělí a U Čápa. V prenatální poradně jsem byla u MUDr. Maliny a tento mne také přijímal k hospitalizaci. S lepším lékařským přístupem jsem se nesetkala a ačkoliv jsem na něj od jiných maminek slyšela negativa, za mne to je velmi zkušený lékař, pozorný a profesionální. Nehledě na to, že když se mu něco nezdálo, zval mě klidně každý den, jen aby se něco nezanedbalo. Jako zdravotní sestra vím, že zkušenosti se odvíjejí od toho, na koho zrovna narazíte, ale já měla opravdu štěstí a po dobu pobytu (2.12. - 5.12.) jsem byla pod dohledem těch nejlepších z řad sestřiček i lékařů! Porod byl veden profesionálně, miminko ihned přiloženo k prsu, manžel po zašití epiziotomie ( naprosto perfektně odvedená práce MUDr. Dančovou) vpuštěn ke mně na sál a maličkého nám ihned po zabalení a uložení do postýlky dali na celou dobu pobytu na sále. Moc chválím i přístup lékařů na novorozeneckém. Za mne je to skvělá porodnice a jistě zde budu rodit znovu.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 15256 [Dalších 15236 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.