Zdravím všechny Brňanky - maminky
Už sleduji asi 14 dní tuto diskuzi a musím říct,že je nás tu fakt moc málo!je to strašná škoda,protože hledám nějáké těhulky přibližně ve stejném týdnu jako já na příležitostný pokec a porovnání našich pocitů.Čekáme s manželem své první mimi a jsme z toho všeho tak trochu vyjevení.Začla jsem minulý týden chodit do cvičení a v pondělí mě čeká první plavání pro těhulky, strašně se těším, jen je škoda,že maminy jsou tam takové nekomunikativní, myslela sem,že nás tam všechny seznámí a, že tam najdu nové kamarádky,ale asi bych chtěla po první hodině moc.Nechodíte náhodou někdo k p. Kovaříkové taky? Jinak můžu vřele doporučit slečna terapeutka opravdu ví co dělá a věřím,že kdybych cvičila hodinu takto doma tak mě bolí celý člověk, ale od tam jsem odešla spíš s narůstající energií. No nic , přeju Vám všem nastávajícím mamčám ať vše probíhá v nejlepším pořádku a ať už brzy ucítíte svého mimíska kopat, protože já na to čekám a čekám a čekám a stršně se na to těším!!Tak se mějte krásně a někdy se někdo ozvěte ráda najdu nějáké spřízněné duše.
Páááá Verča
Odpovědět