| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

5.2.2004 22:31:27 jezulka

Re: sýr

Holky,
kdyby jste věděly z čeho se vyrábí tavený sýry tak to nejíte samy. Jo bacha v tvrdých sýrech je taky sůl a dost, i když není znát. Žervé a lučina jsou asi nejlepší ( pz. je to stejný typ sýrů - čerstvý sýry, vyrábí se vlastně stejně, liší se jen v detailech výroby) , cottage je také čerstvý sýr, správně má být z kozího mlíka , ale ale... Jo a tvaroh by neměl obsahovat sůl. Samozřejmě se jedná o čerstvý tvaroh s nízkou trvanlivostí.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
sýr Eva, A+D 21.12.2003 21:35
*Re: sýr  22.12.2003 10:53
**Re: sýr  22.12.2003 10:55
**Re: sýr Lufína 22.12.2003 22:26
*Re: sýr Ivča+3ratolesti 17.1.2004 12:35
**Re: sýr Vínečko 17.1.2004 21:42
***Re: sýr Věra (Zdenda 10 měsíců) 21.1.2004 21:36
**Re: sýr jezulka 5.2.2004 22:31

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.