Ahoj, tak mám chvilku, než zas začne ten blázinec. Kubík na dnešek spal hrozně, usnul před 23 hod, vzbudil se už po 1 hod a pak ještě ve 4 a pak spal do 7 hod. Děs. A to v noci řval, jak kdybychom ho vraždili (ještě ne :-)). Tak nevím, jestli už mu začíná růst zub nebo mu nestačí mlíčko nebo se jen rozhodl, že nás přivede do hrobu?? To, že spí hezky v noci, jsem dost oceňovala, vzhledem k jeho dennímu "spánku". No uvidíme. Třeba ho jen bolelo bříško, protože jsem včera u našich neodolala a dala si čočkovou polévku :-) Vlaďko, doufám, že železo zabere a trochu se vyspíš. Moc ti to přeju. Těším se, že nám to snad vyjde. K chlapovi - nevím, spíš ho brát nebudu, on si představuje svou dovolenou tak, že bude celé dny lyžovat. No ale každopádně přijdu se synem, takže to vydím spíš na vycházku, protože ty hospody jsou dost zakouřený. Uvidíme, domluvíme se operativně. Tak Kubík už zase protestuje. Rýmu i kašel má pořád, už sice málo, ale úplně dobré to není. Doufám, že na vánoce už bude OK. Pavli, na botičky se teda taky těším. Vím, jak bojujou kamarádky. Od jedné kámočky manžel šel nakupovat se synem špunťáky na fotbal a přinesl boty, které byly akorát, protože na fotbal to tak být musí!! No samo že za 14 dnů byly malé. Besídka musela být hezká. Když mají ty učitelky snahu a dětem se opravdu věnují, je to fajn - ale je docela těžké najít dobrou školku. Jinak už se pomalu chystáme na normální jídlo. Jak to probíhalo u vás - myslím zavádění příkrmů? A co večerní kaše? Uvažovala jsem, jestli by pak třeba líp nespal ... Tak přeju hezkou neděli a "užívejte si" předvánoční stres!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.