Ahoj po odmlce
Ahojda, hlásím se po delší odmlce. Vůbec jsem nestíhala:-(
Ze všeho nejdřív všem děkujeme za přání k svátku a samozřejmě přejeme dodatečně Lucce k svátku a Honzíkovi k 3.měsíčním narozeninám.
Katko, kojení se už jakž takž ustálilo (doufám, že jsem to nezakřikla). Musím s tebou souhlasit s tím co nejčastějším přikládáním, taky se mi to neosvědčilo a malá zuřila jak tygr. Čajík zatím nedávám a ráda bych to vydržela, ale když půjde do tuhýho, tak i na čaj dojde.
Vlasy měla Lucinka když se narodila, teď jí pomalu slézají. Po zubech ani památka. S otáčením to taky vidím bledě tzn. Lucinka se ani náznakem neotáčí a vlastně pořádně nepase ani hříbátka. Hlavu udrží krásně, ale neumí se opřít o ručičky ( o předloktí) takže se vlastně válí po bříšku a proto se po chvíli vzteká, ale pilně cvičíme. Docela jsem si už zvykla i na ten příšernej řev.
Máme další cvik z rehabilitace - je to podle dr. Vojty. Je docela "drsnej", vidět mě někdo, kdo neví o co jde, tak si myslí, že Lucinku týrám a pošle na mě sociálku.
Abych toho neměla málo, tak jsem ve čtvrtek večer našla Lucince v kakání takový vlásečky krve (bylo toho malilinkato). Myslela jsem, že mě trefí. Vůbec jsem nemohla usnout hrůzou co to je. Pořád jsem jí pozorovala, ale ona byla úplně v pohodě.
V pátek ráno jsem hned letěla k pí doktorce. Lucince udělala výtěr a mě uklidnila, že to může být jenom nějaký bacil ve střevech, nebo dokonce jenom, že to může být z toho jak třeba občas polkne nudli a to její tělíčko se toho neumí jinak zbavit než stolicí, hlavní prý je, že jí jinak vůbec nic není. Včera jsem volala na výsledky a všechno je normální, takže to fakt je asi z těch nudlí (já mám taky někdy ve smrkání trošičku krve - hmmm, fuj - to vás asi nezajímá, že jo? :-)). Tak se mi moc ulevilo.
Ještě jsem zapomněla - jsme objednaný 5.1 na plavání, tak jsem moc zvědavá.
Už musím končit, Lucie se začíná vztekat, tak letím.
Mějte se všechny moc krásně, pa pa
Odpovědět