| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2003

17.12.2003 18:18:28 Petra, Luci, Hani, Juli

Ahoj po odmlce

Ahojda, hlásím se po delší odmlce. Vůbec jsem nestíhala:-(
Ze všeho nejdřív všem děkujeme za přání k svátku a samozřejmě přejeme dodatečně Lucce k svátku a Honzíkovi k 3.měsíčním narozeninám.

Katko, kojení se už jakž takž ustálilo (doufám, že jsem to nezakřikla). Musím s tebou souhlasit s tím co nejčastějším přikládáním, taky se mi to neosvědčilo a malá zuřila jak tygr. Čajík zatím nedávám a ráda bych to vydržela, ale když půjde do tuhýho, tak i na čaj dojde.

Vlasy měla Lucinka když se narodila, teď jí pomalu slézají. Po zubech ani památka. S otáčením to taky vidím bledě tzn. Lucinka se ani náznakem neotáčí a vlastně pořádně nepase ani hříbátka. Hlavu udrží krásně, ale neumí se opřít o ručičky ( o předloktí) takže se vlastně válí po bříšku a proto se po chvíli vzteká, ale pilně cvičíme. Docela jsem si už zvykla i na ten příšernej řev.
Máme další cvik z rehabilitace - je to podle dr. Vojty. Je docela "drsnej", vidět mě někdo, kdo neví o co jde, tak si myslí, že Lucinku týrám a pošle na mě sociálku.
Abych toho neměla málo, tak jsem ve čtvrtek večer našla Lucince v kakání takový vlásečky krve (bylo toho malilinkato). Myslela jsem, že mě trefí. Vůbec jsem nemohla usnout hrůzou co to je. Pořád jsem jí pozorovala, ale ona byla úplně v pohodě.
V pátek ráno jsem hned letěla k pí doktorce. Lucince udělala výtěr a mě uklidnila, že to může být jenom nějaký bacil ve střevech, nebo dokonce jenom, že to může být z toho jak třeba občas polkne nudli a to její tělíčko se toho neumí jinak zbavit než stolicí, hlavní prý je, že jí jinak vůbec nic není. Včera jsem volala na výsledky a všechno je normální, takže to fakt je asi z těch nudlí (já mám taky někdy ve smrkání trošičku krve - hmmm, fuj - to vás asi nezajímá, že jo? :-)). Tak se mi moc ulevilo.
Ještě jsem zapomněla - jsme objednaný 5.1 na plavání, tak jsem moc zvědavá.

Už musím končit, Lucie se začíná vztekat, tak letím.
Mějte se všechny moc krásně, pa pa
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Ahoj po odmlce Petra, Luci, Hani, Juli 17.12.2003 18:18

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.