Ahoj holky,
tak my máme až do Vánoc zákaz vycházek :( Adélka má suchý dráždivý kašel, dostala na to sirup a pak ještě jeden, až začne odkašlávat. Má trochu zvýšenou teplotu, ale ani nesmrká a nemá rýmu. Přes noc spí docela blbě, protože má noční můry. Začne brečet, vykřikovat máma, máma, já k ní jdu a ona má zavřené oči a brečí :( Snad bude de do Vánoc v pořádku!
Štěpánko, tak to nás asi taky budou čekat rovnátka, Adélka sice umí pít už ze všeho, nejraději však má stále flašku s dudlíkem, jsem zvědavá, co mi na to řekne náš zubař. Objednám jí tam po novém roce. Nechápu, co se Tvá zubařka divila ... v tomto věku jsou děti na mámu fixované úplně nejvíc. To jsem dnes viděla u naší dětské doktorky, doslova a dopísmene mne držela za sukni :), ale poté co sestřička přilákala její pozornost na zpívajícího medvěda, tak jsem byla zbytečná. S tím šimpanzem - nechodíte nějak často do ZOO? :))))))
Díky vám, že jste mne potěšily, že je to věta :) Ona teda mluví furt, ale jednoslabičně. Za pár dnů budu určitě litovat, že jsem si stěžovala :))
Květo, jak už psaly holky, nejlepší je ignorovat, ovšem někdy je to těžko proveditelné :) Já si tady taky před časem stěžovala, že Adélka ječí na celý obchoďák, to víš, že jsem se cítila příšerně, každý na mně koukal, lidi si neodpustili poznámky o neschopných matkách a nevychovaných dětech, ale časem jsem naučila na to nereagovat a tvářit se, že to dítě v kočárku není moje :)) Jinak toho sněhu se Květuška mohla bát, proto tak reagovala.
Na mně sice něco leze, ale vy se mějte krásně předvánočně!
Odpovědět