| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v zahraničí

17.12.2003 1:58:14 KATIA

Re: dobre rano pri strede :)

No Janino,
tys mi zvedla naladu!!!!!!! Jeste ted se rehtam jak blazen:-))))))))))
To by tak totiz presne bylo....TO DITE by tam fakt se mnou chtelo curat.....tim bych se dostala do situace, ze bych musela udelat co jsem slibila;-))
Dneska mel manza 39 a ja makal jak mourovata. holky napichly cely den na Teletubies a ja surovala jak blazen. Pak jsme jely vsechny do Omaha steak tatovi pro kus kravky, bouchla jsem tam 150 (ufuf), Emca udelala hysterickou scenu, ze nechce chodit ale sedet v sophiine kocarku, ve kterem lezely ty mrtve kravy.......
Takze jsem taky uklizela, pak jsem chtela umyt sporak (uklizecka mela vcera volno) a rikam si:"jak to viko ta Monta otevira" chtela jsem to umyt pod horakama. A pak jsem na to prisla....VONA to neotevira!!!!!!!! To jste mely videt, to bylo priiiserny. Drhla jsem to dve hodiny!! a pak jsem zase uklizela a cancala a rvala na ty ubohy deti, ktere chodily za mnou a rozhodily co jsem zrovna uklidila a kdyz uz mel manza prijit domu, tak si vzpomela tchyne ze musi okamzite prijet k ni pac ho celych (oo boze)14 dni neuvidi a mezitim byly holky ospaly a hyperaktivni a ja byla na masli. No ale umyla jsem si vlasy, namalovala si nejaky oblicej na tu hubu, vzala cerne satky z doby pred detmi (trochu tesne.....), lodicky, Emca mela nove cerne saty co si sama vybrala (3.5 roku....a ma rada male cerne:-))a pak prisel ten manzel a koukal jak blazen, kde mam svoje vytahane teplaky a pak uz to bylo celkem fain.
Ted koupe deti (dostal to jako narozeninovy bonus) a ja si tu prosim plkam.....Mejte se.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
nove opatreni Karca 1 16.12.2003 21:26
*Re: nove opatreni KACI 16.12.2003 21:30
*Re: nove opatreni Gabulina,Eliska a Alenka 16.12.2003 23:20
**dobre rano pri strede :) Janina&2 17.12.2003 0:12
***Re: dobre rano pri strede :) KATIA 17.12.2003 1:58

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.