30.4.2003 1:43:31 V.
Re: milovani JI nebavi - aneb babo rad
Pro PK: doufám, že to s tím umlácením není pravda, třeba se to povedlo a další názory jsou zbytečné.
Ale kdyby přece, zajímalo by mě, jak manželka přišla na to, že to bude nejspíš absencí orgasmu. Jestli o tom přemýšlela nebo jsi s tím přišel ty a ona se toho chytla jako poslední možnosti, jak přijít na nějaký přijatelný důvod. Podle mě pro ženu orgasmus nezbytný není, i když je to s ním lepší.
Třeba je opravdu hlavní problém v tom, co si kdo představujete pod nejdůležitějším přínosem milování.
Pokud to mám brát podle sebe, mazlení by mě opravdu chybělo, manžela mám moc ráda, je mi s ním dobře, ale klasické milování mi stačí teď tak jednou za měsíc a jsem spokojená (před dětmi to ovšem bylo podstatně častěji). To, že nemám zájem se milovat častěji vůbec neznamená, že by mně na manželovi záleželo míň než dřív.
On má zase mužský přístup k věci, mazlení je sice hezké ale...
Abychom byli spokojeni oba stejně je potřeba asi najít kompromis. Manžel naštěstí souhlasí s tím, že občas místo milování stačí moje ruka, což má tu výhodu, že se to dá dělat i ráno pod peřinou, já si u toho užiju mazlení a děti si ničeho nevšimnou, když k nám vtrhnou do pokoje (což dělají ráno pravidelně a nečekaně).
Ono to někdy funguje i večer, když mám dojem, že určitě ve vteřině usnu a manžel navrhne jen lehké mazlení, že mě ten spánek nějak přejde.
Možná, že únava z každodenního někdy i nočního kolotoče kolem dětí je dost velký důvod pro začátek těchto problémů, když jsme byli sami a bydleli s tchýní, mohli jsme se večer buď dívat s ní na televizi nebo si zalézt do svého pokoje v devět večer a to se ještě nikomu spát nechce, že. Teď se dostanu do postele přinejlepším v 11 a to už chci opravdu jen spát.
Odejít nebo si najít milenku , pokud je tohle jediný problém mezi vámi, mi nepřipadá jako dobré řešení. Už kvůli dětem, přijdeš podle mě o mnohem víc než získáš, žena by ten důvod rozhodně nepochopila, úplně se vidím na jejím místě, protože to je u nás hodně podobné. A nikdo ti nezaručí, že se to po čase s jinou nebude opakovat.
Připadá mně nejlepší , pokud je ještě žena ochotná situaci nějak řešit, vysvětlit si vzájemně, co by kdo chtěl a potřeboval, nesnažit se toho druhého nějak předělávat ani vysvětlovat, proč nemá pravdu, prostě to vzít na vědomí a vyjít si na půl cesty vstříc.
Odpovědět