| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

11.4.2003 11:39:01 Klárinka

Re: Holky

Dášo a Stáňo souhlasím s vámi. Už jsem to psala včera večer. Můj dojem je ten, že to je záležitost poslední doby, dříve se tu nic takového nedělo, alespoň já tedy nic takového nepamatuju. Navíc se tito ,,anonymové,, už více mezi námi neobjevili. Např. právě Psychouš a socka, Zuzka z DD nebo Eva
24 která tu svým podivným příspěvkem předhodila téma: FOD nám legálním krade děti.... jestli si na ně ještě vzpomínáte. Tyhle tři osoby na sebe celkem navazovaly. Je fakt, že vždy jim na tu jejich ,,pravdu,, pár lidí naběhlo.
Jestli můžu ještě přidat názor manžela: tvrdí, že internet. diskuse jsou bohatým zdrojem cenných informací, ke kterým člověk zdarma může přijít. Stačí jen předhodit téma a pak už jen sledovat reakce...snadný způsob jak si vypracovat např. psych. práci na dané téma.

No ovšem ta ranní výměna názorů o potratech a nepotratech....k tomu není co dodat. Jen jsem nějak nepochopila, proč právě na náhradní rodině.

Dášo,
nepojedete v květnu na den dětí s FOD?
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Re: Holky Klárinka 11.4.2003 11:39

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.