| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kde rodit

10.4.2003 22:48:26 Štěpánka+Tom11/00+Maty07/03

Doporučení WHO

Ahojky,

můžete mi prosím poradit, kde bych na internetu našla doporučení WHO k porodu, ohledně zásahů u porodu apod. Setkala jsem se s naprosto opačnými názory na některé věci, proto bych ráda věděla, jak se na tyto postupy při porodu dívá WHO. Např., když jsem se u prvního porodu ptala, zda je nutné, aby mi píchali vodu, bylo mi podáno vysvětlení, že je to nutné. Doktorovo zdůvodnění si bohužel nepamatuju, je to už 2,5 roku. Michael Odent naopak píše, že následkem píchnutí vody může být výhřez pupečníku, v důsledku čehož je nutný císař. A teď babo, nebo WHO raď. Za necelé 3 měsíce budu rodit znovu, tak si v tom chci udělat pořádek, abych si mohla sepsat porodní plán, za kterým si budu moct stát.

Děkuju předem a přeju co nejlehčí porody a co nejzdravější dětičky,
Štěpánka

Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Doporučení WHO Štěpánka+Tom11/00+Maty07/03 10.4.2003 22:48
*Re: Doporučení WHO Jana, dva synové 11.4.2003 8:15
*Re: Doporučení WHO Sylvie 11.4.2003 9:28

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.