Ctvrtek
Ahoj holky, tedy vy jste se rozkecaly, tolik novych prispevku!!!
Takze, myslim ze se na to ptala Julie-termin porodu mam na 24.zari-no to je jeste hodne daleko!
Vcera jsme byli s Eliskou u toho zubare a probehlo to celkem v pohode. Cekaji nas jeste asi 2-3 navstevy, tak uvidime. Kdyz jsme prisli dovnitr, tak Elisku zavedli do detske ordinace na male zubarske kreslo a nechali nas tam, at se muze seznamit s tim, co tam je. Meli tam spoustu plysaku, takze Elisce se to libilo. Mezitim prisla sestra a divala se ji do pusenky a ukazovala ji ruzne veci.Potom jsme tam zustali zase chvilku sami a nakonec prisel pan doktor. Elisku polozil na kresle[tam byl trosku problem, ze si Eliska odmitala lehnout, tak ji ho nakonec trosku zvedl], ukazal ji zrcatko, svetlo...zkratka takove ty blbosti co u zubare jsou, prohlidl bolavy zub[pry jsme to chytli v zacatku a dira neni moc hluboka] a dokonce ji celkem bez problemu prohledl vsechny zoubky. Potom uz zacala byt trosku nervozni a tak ji radsi nechal uz byt. Stejne se s nama domlouval, ze u tak malych deti je lepsi vic navstev, aby se dite seznamilo s ordinaci a s tim, ze mu budou chytat do pusenky. Takze pokracovani v pondeli rano, kdy jdeme na cisteni zoubku a potom snad na dalsi navsteve vrtani a plombovani. Jo, taky jsme se ptali z ceho to ma, kdyz jinak vsechny ostatni zoubky jsou zdrave: pry se to u malych deti obcas stava a nikdo nevi proc[mozna praskla sklovina?!].
Dnes je tady opet slunecne rano a na vikend by melo byt uz asi 15 stupnu[rozhodne mi sem z Evropy zadny snih neposilejte!!!!].
Jano a uz jste aspon trosku premysleli kam by jste se chteli podivat v ramci stehovani? Ja jsem silene rada, ze se nikam stehovat nemusim[no ale nikdy nerikej nikdy]. Tedy Carambo klobouk dolu , jak jsi se mohla stehovat se ctyrtydennim miminkem to absolutne nechapu. Ja si v tu dobu po porodu nemohla ani poradne sednout!A jake to bylo stehovani? Mezi kontinety nebo neco kratsiho? Fakt nechapu a obdivuju te!!!
Manzel vcera dal konecne Elisce do pokojicku tu opravenou skrinku[vypada moc pekne] a porad si to tam prohlizel a rikal, ze to stalo za tu praci[a to prosim minuly tyden litaly z garaze nadavky a vyhrozovani rozvodem, jestli jeste jednou po nem budu chtit opravovat neco stareho-no ale ja jsem zvykla, u nas doma to neni prvni opraveny stary kousek nabytku a pokazde si vyslechnu, ze uz nikdy...]. A az prijdou prvni navstevy a zacnou mu to obdivovat, tak se zase bude dmout pychou!!! Jo chlapi.
Za chvilku ma dojit kamaradka na navstevu, Elka se zacina zrovna vzbouzet, takze se nasnidame a deti si vydrzi aspon chvilku hrat.
Mejte se vsechny mooooc pekne. Gabina
Odpovědět