Re: Hledám mámu.......................
Ifčo, nesouhlasím tak úplně s tím, že kdyby měla rozum, že se dítěte nevzdá. Taky se na to jako čekatelka na adopťátko dívám jinak a připadne mi divný, že se někdo vzdá svého dítěte, ale určitě je to lepší než ho hodit do popelnice nebo být hodně blbý rodič.
Nám naše socka říkala, že měli nedávno dva takové případy - oba "rodiče" vysokoškoláci kolem 20 let, kteří spolu bydleli, ale chtěli dostudovat školu, podívat se po světě a pak mít děti - takže volili taky rychlou adopci.
Já vím, měli mít rozum a když dítě nechci, tak se chráním, ale jsou i různé náhody.Někteří manželé jsou jim teď určitě vděčni, že nezvolili tu nejjednodušší metodu a nešli na potrat (to je zodpovědné?).
Já nevím jak vy, ale já znám dost vysokoškoláků, kteří by taky nevěděli kam se obrátit.
Jestli to byla pravdivá "matka" nebo ne - těžko říct.Buď jsme trochu pomohly nebo se nám někdo směje. Ta rada nás snad nic netála - třeba jsme fakt pomohly dobré věci - nebo vy jste si jisté, že to určitě byla sranda? Já osobně nevím.
Odpovědět