Co se taky dá dělat
Nejprve musím moc poděkovat za všechny informace k laminátovým podlahám, ani nevíte,jak moc mi pomohly. Vypadá to, že podlahu dáme na nějakou dobu k ledu a pořídíme se skříň – žádnou totiž nemáme.
Když už se tu tak mluví o akcích, chtěla jsem vás jen upozornit, že MC Klokánek má 16.4 jarmark, kde se dají, cituji, koupit: kraslice, vařečky, dřevěné hračky, látkové hračky, gelové obrázky, kosmetika, dětské oblečení (myslím, že batikovaná trička, taky je máme a navíc je používám jako originální dárky pro kamarády), velikon. výzdoba, šátky, kravaty, ubrousková technika, malované hedvábí.
Takže 16.4 od 10 do 14hod v Klokánku.
30.4. se koná 3 sjezd trpaslíků, taky od 10 do 14. Má to být v naší rokli – „pohádková cesta se soutěžními stanovišti a překvapeními pro děti 0-6let.
Teď ve čtvrtek je výtvarka se slupovačkama – vel. dekorace. Sama jsem tam ve čtvrtek nikdy nebyla, nevím, jak to chodí.
My jsme byli na Probouzení zvířátek a líbilo se. Snad jim tentokrát vyjde hezké počasí. Určitě přijdeme na trpaslíky, pochopitelně pokud nás něco neskolí.
alena
Odpovědět