| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

9.4.2003 2:46:32 Jana, Kacka 22 mesicu

Dudlik a nocni kojeni

Moje skoro dvouleta holcicka je zavisla na dudlicich, v noci ma jeden v puse a nekolik v rukou. Myslim, ze je cas rict dudlikum sbohem a chystam se tak ucinit. Dudliky "venujeme" nejakemu miminku. Krome toho se chystam ukoncit nase nocni kojici seance. Kacka v noci nespi nonstop, ale budi se na kojeni. Nekdy jednou, nekdy i trikrat. Napadlo mne, ze bych mohla vzit dudliky a ukoncit nocni kojeni (a nechat ji vyplakat, coz mi utrhne srdce) najednou. At nemusime prochazet dvakrat nocnim placem. Ale nevim, zdali je to dobry napad. Nebudu ji prilis traumatizovat, kdyz ji najednou odeberu to, na co je zvykla? Je snad lepsi nejprve prestat v noci kojit a naucit ji spat celou noc a za nejaky cas se rozloucit i s dudliky? Ma nekdo zkusenost s necim podobnym, nebo nejaky napad?
Jana

Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Dudlik a nocni kojeni Jana, Kacka 22 mesicu 9.4.2003 2:46
*Re: Dudlik a nocni kojeni evitta, Míša 9/00+Terezka 3/06 13.4.2003 20:54
**Re: Dudlik a nocni kojeni jana, kacka 22 mesicu 13.4.2003 23:23

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.