8.4.2003 23:10:01 Delete
už zase marodíme
Ahojte holky,
koukám, Jani, že chřipka už dorazila až k Vám. Jestli je to totéž, čím jsme si my procházeli tady (Hele, napadlo mě, že to mohl přivézt děda, když u vás byl, ne? I kdyby to sám neměl, mohl být bacilonosič.), tak vás čeká krušných 14 dnů. Teda horečky jsme tu měli jen 3-4 dny, také mezi 38 a 39°C, ale většinou šly ve dvou vlnách, zhruba po týdnu. K tomu samozřejmě rýma a kašel. Tak jen ať se z tho brzy dostanete.
Nám už zase marodí Leňulka. Vypadá to, že se jí vrátila ta střevní chřipka, co nás odrovnala v sobotu. Dneska ji chytil průjem, navíc se i trochu osypala, takže jeli s manželem k doktorce. Musí mít zase tvrdou dietu, tentokrát tak dlouho, dokud doktorka neřekne, že už to stačilo, nesmí vůbec mléko a mléčné výrobky a bude to tak asi až do příštího pondělí. Teď se zase bojím o holky, protože dneska s nima byla Lenka dost v kontaktu. Od Lékařky ji manžel odvezl svým rodičům a měla by tam být minimálně do čtvrtka večer. Je mi tu bez ní smutno, i když mám takhle větší klid a víc času. Je mi jí moc líto a jsem nešťastná z toho, že se o ni nemůžu starat a být s ní. Je to fakt situace dost zoufalá, alespoň pro mě.
Včera v poradně jsme byli všichni najednou, měli jsme tam i Leňulku, doktorka ji kontrolovala a říkala, že je v pořádku. No a dneska bác ho, je to zpět. Dvojčátka přibývají, ale protože jsou vážené pokaždé na jiné váze, nelze to ještě pořádně hodnotit. Minulou středu nám je vážili na kontrole v porodnici a zatímco u Páji navážili přibližně tolik, co já doma, u Péti navážili o dobrých 100 g víc než já. Když pak včera doktorka navážila u obou přibližně tolik, co já doma, najednou jí připadalo, že Péťa nepřibrala, protože to srovnávala s tou hodnotou z porodnice. Jenomže ta byla fakt nějaká divná. Navíc Péťa jí hodně (víc než má) a často, takže není důvod k nějakému strádání.
Navíc jsem musela doktorce oznámit, že začínám mít nedostatek mlíka, jelikož produkce stagnuje (a poslední dny se i snižuje, ty stresy, průjmy a nedostatek spánku tomu nějak neprospívají), takže budu muset začít přikrmovat. V tu chvíli se na mě dívala doktorka jak na vraha. Jenže já mám pocit, že jsem udělal dost pro to, abych se plně rozkojila a prostě to nevyšlo. Nervy mám i tak nadranc, ještě se trápit plným kojením za každou cenu to ne, na to fakt nemám. Takže jsme koupili mlíko a jakmile dojdou zásoby mého mlíka z mrazáku (asi zítra), začneme zkoušet umělou výživu.
Navíc mě zklamalo, že mi doktorka holky nezměřila na délku. Někteří dětští doktoři to nedělají.
Celkový dojem z této doktorky tedy nemám moc dobrý, mrzí mě, že jsme kvůli stěhování museli dětskou doktorku měnit. Ta, co měla Lenku na starost do 18-ti měsíců, byla báječná.
Tak se mějte fajně a přeju hlavně to zdraví. Ahoj.
Odpovědět