8.4.2003 21:10:52 Smáža - J + D
Re: Kontrola na RHB
Ahojky,
Verčo, četla jsem to tvé trápení na kontrole RHB a taky doporučuji vyměnit reh. sestru. Plně chápů tvé pocity, mně se to stalo jednou, že mě sestra nařkla, že nic nedělám a byla jsem z toho taky dost špatná. Ale teď je to vpořádku a hlavně Jára svou pohodou si sestru získal a ta jak zjistí, že jsme v čekárně, tak mi ho hned bere a jde s ním do ordinace a já klušu za nima. Ale pochval se asi taky moc nedočkáme. Hlavní je, že ty pokroky vidíme my! Sama píšeš, jak se Linda zlepšila a to je hlavní! Takže vydržte!
Ivanko, blahopřeji k Šimonovým pokrokům, četla jsem, že dáváš Šimona do kleku na patách. Nám to taky poradili a aby se při tom opýral o ruce. Jen máme velký problém mu srovnat správně nožičky, prý má žabí sezení a proto nám prý ( správné ) sezení dlouho nehrozí a lezení taky ne. Abych pravdu řekla vždycky koukám na tu sestru jak Járu zkroutí a připadá mi to jednoduché a doma mi to potom moc nejde, než najdu tensprávný grif:-(
Jinak u nás se teď necvičí, protože nás navštívily horečky:-((( A veselý na tom je, že se neví z čeho. Žádná rýma ani kašel, nic doktor nenašel, ani zuby žádný nový, prostě nic. Jen velká řvavá scéna u doktora, který zastupoval naši paní doktorku a Járovi se vůbec nelíbil, řval jak tur! To jsem u něj ještě nezažila. No teď už je líp, po paralenu teplota klesla a Jára v klidu spí.
Když už jsme u toho spaní, Verčo máš asi pravdu, že jde vždy o módu co se zrovna doporučuje. Malej spí na zádech a v pohodě, ale přes den na boku a občas se ztulí do klubíčka a přepadne i na bříško.
Holky mějte se a vydržte! Nás čeká kontrola příští týden, tak uvidíme.
Ahoj Smáža
Odpovědět