Re: Re: Uterek, domy a tak o vsem vsem..
Ahojky,
teda Romco fakt ti zavidim 13 stupnu, my mame rano minus 5 a odpoledne chabych plus 5. Vytahli jsme zase zpatky zimni veci. Kdyz jsem jela k doktorovi rano, musela jsem dokonce skrabat okno u auta - deprimujici. Jinak doktor mi naridil minimalne 10 dni klidu, nejlepe na luzku, coz si jiste vsichni, kdo mate deti dovedete zive predstavit. A protoze Anicka je uz na zastreleni a proziva nejakou prvni pubertu nebo co, vyrazila jsem s ni dneska alespon nachvilku ven. Martin ma brontichidu chudak malej, takze jsme sami(y?). Vcera jsem ji koupila kuzelky a to je sranda. Ani nevim, komu jsem je vlastne koupila:-)).
Jo Romco, s tou prekladatelkou to byla dobra nahoda, ona nekde cetla v novinach clanek o nejakem manzelove koncertu, kde bylo napsano, ze je Cech a ze uci na Yamaze a tak nas nasla. A navic bydli kousicek od nas. My jsme o ni vedeli.
Kdyz si tady ctu ty prispevky o domech (zajimala by me i situace v Evrope), tak je mi docela lito, jak to vypada v Cechach. Mam spoustu znamych, kteri s rodinou bydli v garsonce, nebo ve 3+1 bydli dve generace, ne-li tri. Kdyz jsem jako mlada, perspektivni ucitelka chtela vlastni byt (docela malinkej), zjistila jsem, ze byt v Praze proste nezaplatim, kdyz clovek kupuje dum, nebo stavi musi mit hodne stesti, aby ho nepodvedli atd. Ve svete to maji o mnoho snazsi.
Mejte se hezky Radka
Odpovědět