| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

8.4.2003 20:15:58 Ivana, Terka8/99, Šimon7/02

V sobotu už bude hezky!:-)

Ahoj maminy, tak jsem viděla předpověď a jestli jim vyjde, máme se nač těšit:-)
Terezka je fakt super a už velká slečna:-)))
Dani moje děti občas měly pauzu i přes týden, při přechodu na tuhou stravu je to v pohodě, teda pokud ti malej nebude kvůli tomu plakat. Pak by ses musela poradit s dr.
U nás všechno v pohodičce, nestíhám lítat za malým, naštěstí Terka už ví, kdy mi má hlásit, že někam prchá:-) Zase jsem nafotila jeho cestovatelské sklony, tak je někdy přidám do alba. Dneska jsme byli na rehabce, tak jsme dostali pochvalu, prý do příští kontroly bude na čtyřech, no máme ji za dva týdny, tak jsem sama zvědavá:-) Já jdu s manžílkem v neděli na idol mé puberty, má tu koncert Team, tak se moc těším. I když ty jejich nové písničky neznám. Terezka je z malýho nadšená, pořád ho někam láká a všechen čas teď tráví spolu a řádí:-))) Tak příští týden už snad vyrazíme do přírody, ne? Já se na vás táááááááák těším!!! Pa.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
ikonka :) sníh :(( Danča,Kryštof 2 roky, bříško 8.4.2003 17:19
*Re: ikonka :) sníh :(( oloušek, chlap. 4roky 8.4.2003 19:26
**Re: ikonka :) sníh :(( Danča,Kryštof 2 roky, bříško 8.4.2003 19:33
***Re: ikonka :) sníh :(( oloušek, chlap. 4roky 8.4.2003 19:40
****papání - kakání :)) Danča,Kryštof 2 roky, bříško 8.4.2003 21:1
***Re: ikonka :) sníh :(( Ladia, 2 děti (15+11) 8.4.2003 19:51
****V sobotu už bude hezky!:-) Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 8.4.2003 20:15
*****Re: V sobotu už bude hezky!:-) Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 8.4.2003 21:1

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.