| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v zahraničí

8.4.2003 17:50:06 Gabulina,Eliska a Alenka

Re: Co z CR?

Tak mi vlastne z CR temer nic nepotrebujeme-vetsina veci se da koupit v Chicagu. Ale z ceskych obchodu si vozime treba takove dobrutky jako jsou detske piskoty, bananky v cokolade, lazenske oplatky, manzel ceskou horcici, klobasky, uzene, jo minule jsem si pochutnala treba na loupaccich-MNAM!!!
Jinak pro Elisku musi byt doma Hanacka kyselka, ale to je blbost, aby tvoje maminka ssebou neco takoveho tahala. Jo a tedy co ja bych silene chtela z CR nebo ze Slovenska a tady jsem to nikde nevidela, jsou ovci syry-korbacky[takove ty priserne slane, zamotane provazky].
Urcite si nechte privezt nejakou knizku, MC, CD nebo videokazetu, zkratka neco co se tu hur shani a nebo je tu priserne drahe[i kdyz spousta veci se da koupit na E-BAY]. Zkus se mrknout na :www.vltava.cz . Maji tam spoustu knizek a ruznych kazet , treba ti to pomuze aspon jako inspirace.
Gabina
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Co z CR? Madla & 3 trpaslici 8.4.2003 16:35
*Re: Co z CR? Jana Z. 8.4.2003 16:49
**Re: Co z CR? Gabulina,Eliska a Alenka 8.4.2003 17:50
***Re: Co z CR? Julie, Annabelle 15. mesicu 8.4.2003 18:12

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.