| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Rozvod, rozchod

8.4.2003 10:56:47 Helen

Tohleto mě přímo vytáčí

Ahoj Michaeli.
Když čtu, co to máš za ženskou, tak mě to hrozně vytáčí. Co ona si dovoluje, to je moc.
Ale jak jsem psala níž, děláš jí blbečka. Stejně tak to dělal můj strejda tetě, a teď to u nich vypadá tak (děti už dospěly), že ona má chlapa a strejda obskakuje barák a o vše se stará. Na víkend za ní přijíždí její "nabíječ" a strejda raději jede za svou mámou mimo město, aby tam nemusel být. Přijde mi to postavené na hlavu, a za chvíli by to tak vypadalo i u Vás (možná s obměnami). Měl bys to řešit. Za chvíli budeš z té honičky kolem dětí hotový a přijdou chvíle, kdy to nebudeš zvládat a děti to poznají. Ještě bys byl pak špatný Ty.
Stanov přesná pravidla. Udělej si čas na sebe (aby ona musela být s dětmi) a nebuď jí pořád k dispozici. Zkus třeba i vymyslet si nějakou služební cestu. A nevím, jakpak by Tvá drahá reagovala, kdybys měl nějakou kamarádku? (nemusí to být hned milenka...) Zkus popřemýšlet a nebýt ji za vola. Máš přeci svou hrdost (určitě v Tobě někde bude!) Děti se časem osamostatní a Tobě zbydou zabitá nejlepší léta. Určitě to řeš (ne před dětmi).
A jak to tak bývá - každé dobro je po zásluze potrestáno. Pak budeš ještě špatný, že jsi se o vše staral... a tak.
Dělej s tím něco!
Stejně jako v prvním příspěvku - promiň za tu tvrdou upřímnost.
PS: Mít takového chlapa jako Ty - vážila bych si ho (ten můj mi nepomáhá vůbec s ničím).
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Co s manželkou, která se zbláznila II. Michael, 2 děti 7 a 4 8.4.2003 10:43
*Re: Co s manželkou, která se zbláznila... A-momentálně na MD v očekávání 8.4.2003 10:53
*Tohleto mě přímo vytáčí Helen 8.4.2003 10:56
*Re: Co s manželkou, která se zbláznila... Lionka 8.4.2003 14:50
*Re: Co s manželkou, která se zbláznila... Sarah 8.4.2003 15:48
*Re: Co s manželkou, která se zbláznila... Jana 8.4.2003 16:20
*Re: Co s manželkou, která se zbláznila... Miška, 3 děti 10.4.2003 18:5

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.