Ahoj , tady odpadlíci
Ahoj ženský,
tak jsem zase úplně hotová, spali jsme útržkovitě asi 2hoďky, takže k vám skřivanům na 6hod příchod do práce se odmítám absolutně vyjadřovat.
K těm psům-než jsem měla Lupínka, tak jsem měla "první miminko Báru" ,což byl čistokrevný oříšek. Byla opravdu náhražkou za dítě-spala se mnou v posteli, neustále jsem ji chovala na klíně, takže jsem se toho také obávala. Ale šlo to hladce-ona milovala mě, já Lukyho, tak se ta láska mezi námi rozdělila.Už jsem jí 2,5roku neviděla, táta ji pak odvezli k našim. Co vím, tak jí přežírá a nahrazujemu vnučku.
U nás v domě mají teď šťeňátko fenečky a znáte to-ostré zoubky, po všem se vrhá a nejradši by to rozkousala, včetně Vaší ruky. Přes to, že je ještě štěně, vycítila, že je Lukášek hodně slabý a nemocný a jeho jemně očuchává nebo olizuje. Všichni jsme z toho vždycky hrozně dojmutý.
Já měla celý život psa, rybičky, morčata.... a teď jsme bez zvířat a jedno mi to není. Dlouho jsem čekala, až budu mít jistotu, že "návraty" do nemocnic u nás nebudou samozdřejmostí. Teď už by to šlo, ale došla jsem k názoru, že bych chtěla Naháče.Důvody: stráááááášně se mi líbí, má minimum chlupů-jde mi o to ,aby je Luky nevdechl, a je to malé plemeno, takže se dá naučit chodit na potřebu doma, a hlavně, když nebudeme moc 1-2dny ven tak ho to trápit nebude/aspoň co říkali chovatelé/. Jenže jsou dost drahý, ach jo, tak zatím prdlačka....
Kytičky-to je moje, hned bych na Zahradu i na tu pouť jela. No ,teď to vidím spíš na jízdu do postele, jsem úplně hotová.
Pracujícím zdar!
Ahoj Daniela a noční živel Dolejš
Odpovědět