| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

8.4.2003 9:54:48 Hanína

Re: 2003

Kaťásku, to se teda moc těším, že se na podzim setkáme. Paní sociální mně říkala, že ty pozvánky rozesílají hodně lidem. Mají totiž problém sestavit tu skupinu, protože se to koná v tolik různých dní, takže se hodně často stane, že lidé nemají všechny dny čas.
S těma rodičema je to těžký. Simča má pravdu, že žijeme v otevřenější době, takže se o všem dá mluvit, což nám usnadňuje situaci. U nás vědí o našem rozhodnutí všichni naši známí, všichni se tvářili nadšeně a moc nám to přejou a obojí rodiče vědí taky všechno. Naši jsou nadšení a moc se těší, rodiče manžela o tom taky moc nemluví, akorát se ptali, proč chceme např. asiata, že by bylo lepší bílé dítě. Vysvětlili jsme jim to, tak snad si to nějak přeberou a pochopí to. Jinak spoléhám na to, že až to dítě uvidí, tak změknou. I když stejně mám strach, že budou upřednostňovat děti od švagra, ale to nemůžu dopředu tušit, jak se to vyvine. Pak to budem kdyžtak nějak řešit. Pro ně je to určitě horší než pro moje rodiče, protože, kdyby si manžel vzal někoho jinýho, tak by vnoučky mít mohli. Ale nikdy nic takovýho neřekli. Jedna známá taky nemůže mít děti a její tchýně nabádá jejího manžela, aby se s ní rozvedl a našel si nějakou jinou ženu. To mně přijde hrozný. Takže jsme na tom zase jen a jen dobře. Já to říkám pořád. Zase nás to ve spoustě věcí obohatí, budeme mít nastudovanou výchovu dětí (i když jen teoreticky), poznáme spoustu zajímavých lidí, kteří už někomu pomohli. Vždyť to jsou věci, kteří nám můžou ostatní jen závidět.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
2003 Simča a beruška 8.4.2003 8:45
*Re: 2003 Vladik 8.4.2003 9:14
*Re: 2003 Hanína 8.4.2003 9:54
**Díky Hanína 8.4.2003 10:6
**Kuk :) Ivule+Hony 9.4.2003 6:29

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.