7.4.2003 21:08:29 ~•~Missy~•~
Re: Kontrola na RHB
Ivano a Orionko, díky za podporu! Měla jsem na toto téma debatu s manželem, tak jsme se domluvili, že zatím cvičit budeme dál a ve čtvrtek se domluvíme s pediatrem, jak se mu zdá Linda a zeptám se ho výhledově na jiný RHB kontakt. Měla jsem na začátku docela stresy z toho, že je Linda "pomalejší" než jiné děti, že s ní musíme cvičit a když už jsem se s tím konečně vyrovnala a vidím na Lindě pokroky, tak mě vydeptá baba na RHB. Asi ji vážně vyměníme, buď jsem paranoidní nebo jsme si prostě nepadly do oka, každopádně už od začátku na mě dělá dojem, že si o mě myslí, že doma stejně necvičíme a že se Lindě nevěnuju, jak bych měla a že Linda díky tomu nedělá žádné pokroky. Já za to nemůžu, že naše dítě prostě není na klíček. Sestra mi neustále opakovala, že musím Lindu k pohybu motivovat hračkama, dneska si to zkusila na vlastní kůži, Linda na ně nedosáhla a místo toho, aby se začala natahovat, se otočila a začala si hrát s nožičkama nebo bližší hračkou. Sestra to komentovala nějak jako "No jo, ty seš holt pohodářka co, ale to se takhle z tý rehabky holka nevyhrabeš." Máme nový cvik na břiše,který Linda hned napoprvé zvládla bez řevu na jedničku, cvičí s ní zatím manžel, má větší sílu a delší paže:) Tento nový cvik by Lindu měl motivovat k lezení, tak uvidíme. Holky, díky, že na nás myslíte, držte palce a já se zase ozvu.
Odpovědět