7.4.2003 16:50:32 Romana, 2 holciny
Teda holky, pekne jste to rozjely:o))))
Zdravim vsechny vespolek!
Tulipko, gratulujeme k mrskajicimu se mimiskovi! Jeste si zive pamatuju, jak jsme doma vsichni jasali, kdyz Royinka zacala "opravdovsky" kopat, boule tady a hned zas na druhy strane a dneska uz je ji rok. Uzivej si tehotenstvi, zvlast, jestli je ti fajn, protoze ten cas tak hrozne rychle leti a mimiskove hrozne rychle rostou!
Jani, dik za upozorneni o tom viru. Zatim teda nic neprislo, ale vzdycky je dobre vodet predem. Ja jako absolutni pocitacovej a internetovej analfabet jsem odkazana na varovani kamaradu. Takze n e o t v i r a t.
Henri, jak ti je? Vsechno v pohode? My mame taky Antivir, takze se muzu spolehnout na nej?
Jeste jednou Jani: co Pisklatko a skolka? Uz je dobre? A jak dopadlo prvni brusleni, svaly boli? Ja jsem ted po tom stheovani desnej lenoch, rychlochuze momentalne upadla v zapomeni, ale uz se na ni chystam! Ted jsme s holkama nasli prijatelny fitko, nabizi kupodivu i walking a Pilates a hlavne, maji hlidani deti uz od miminek. Dneska nam rodi jedna nase ceska kamaradka, tak az uz bude moct, chystame se vyrazit hromadne.
Zen, to mate fajn, ze muzete plavat primo doma. Jejda, to by se mi taky libilo. My musime bud autem nebo autobusem, a z toho v momentalni zime kouka tak zapal plic. Uz aby bylo leto!
Rado, to je fajn privydelek, takova korektura. To byla znama prekladatelka? Me se taky neco rysuje, ale zatim o tom nebudu mluviti, abych nezakrikla. Az budu vedet vice, dam urcite vedet. Jak ti je, uz je to lepsi?
Rendo, ty si asi uzivas rodicu. Tak je od nas pozdravuj a az budes mit chvilku, ozvi se.
Marcelo a Sylvie: pridavam se k vam a k Rade. Moje deti vyrustaji taky od malicka v zahranici a jsem zvedava, jak dopadne jejich gramaticka. Priznavam, ze prvni pohled na Pavlin prispevek me zarazil, ale pak jsem si uvedomila to same, o cem jste psaly vy. A uprimne receno, s Chytrakem(-ckem?) bych kamaradit nechtela, ani kdyby byl(-a)VS a prednasela na UK. Ale mozna to bude tim, ze mam jenom 2 maturity a nejsem ji dost hodna?
Holky, mejte se krasne i pres tu prisernou zimu, neztracejte optimismus, pro vas, ktere jedete na prazdniny do Cech, aktualni zprava ze silnic a dalnic: kamaradka prave volala, ze prejeli hranice v Chebu, silnice jsou sice mokre, ale v pohode sjizdne, tak doufejme, ze to takhle vydrzi a ze se nam pocasu umoudri. Rada bych slunecne velikonoce:o)))). Romana
Odpovědět