| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v zahraničí

7.4.2003 14:39:06 Tulipka-19 t.

Peceni,vareni ???

Teda holky,vy jste ale kuchty.Rikam to s obdivem,protoze ja ten typ absolutne nejsem.Jsem tzv. rychlokvaska,polotovar sem,polotovar tam.I pro ty knedliky si jezdim do Nemecka.Je fakt,ze jsem to jednou zkusila upect kolac nebo dort nebo co to uz bylo,ale ta namaha zjistit v cizim jazyce jestli to je ta a ta ingredience co potrebuji,ze jsem to priste vzdala,kdyz to vlastne muzu koupit hotovy v samosce.Cesky kolac to neni,ale je to taky vyborny.Stejnak ,tedy nevim ,jak vy,ale ja jsem zjistila,ze ne vsechno co mi chutna v Cechach mi chutna i tady a naopak.Jine podnebi,jiny smak.

Marcelo...bohuzel to na tu Afriku nevypada,i kdyz bych se tam klidne povesila na strom a vegetila.Vcera jsme se byli divat na domky v Belgii a zjitili,ze je tam vsechno o polovinu levnejsi.Skoro i benzin.Tedy ja jezdim na plyn,tak i plyn.Co mi tam,ale nejde pod kuzi je,ze si tam lidi topi nejakym oelejem a kazdy ma svuj boiler na olej doma a musi ho objednavat a pretankovavat u baraku.To se mi nejak nezda.Pristi vikend si dame asi okruzku Nemeckem,aby jsme mohli konstatovat,ze stejnak zustaneme tady.

Jano Z. ,kde ze to sidlis?

A nezapomente na ty ceny v USA a Kanade.
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
POZOR na mail s virem.... Jana Z. 6.4.2003 22:31
*Re: POZOR na mail s virem.... Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 7.4.2003 12:8
**Peceni,vareni ??? Tulipka-19 t. 7.4.2003 14:39

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.