7.4.2003 13:16:46 ~•~Missy~•~
Kontrola na RHB
Ahoj holky,
tak jsme dneska byli na další kontrole. Od minula se Linda naučila pravidelně točit na bok, z bříška na záda, na bříšku už nedělá letadlo, chytá hračky a přendavá si je z ruky do ruky, za zádech si hodně často cpe nožičky do pusy. Celou kontrolu byla hodná, nebrečela, usmívala se. Měla jsem z ní vážně radost. Naše RHB sestra mě ovšem rázem vyvedla z nadšení. Otáčení na bok nekomentovala (jiný děti totéž dělaj už dávno), točení z bříška komentovala slovy, že to se vůbec nesleduje ani to není žádný super úspěch, jelikož se dítě akorát převáží, na cucání nožiček pravila, že tak od toho 5. měsíce to děti dělaj (no takže konečně to dělá i to naše, to to trvalo) a dorazila mě s bříškem, které okomentovala, že Linda je tak na úrovni 4. měsíčního miminka. Dále konstatovala, že lopatkové svaly už jsou stejně v háji, protože jsme s Lindou nepřišli už ve 3. měsíci, když evidentně při ležení na bříšku se zvedala špatně. Holky, řeknu vám, že se mi z toho chtělo brečet. Myslela jsem, že nás pochválí aspoň za něco, ale tohle jsem nečekala. Přemýšlím o tom, že se na to celý vykašlu. Soudě podle sestry bude mít Linda křivý záda tak jako tak a vývojově si půjde svým tempem, takže asi není co řešit.
Odpovědět