7.4.2003 0:58:08 Delete
už nemarodíme
Ahojte holky,
tak nás asi přepadla jednodenní střevní chřipka. Včara večer už se nám oběma ulevilo a dneska už jsme byli naprosto v pořádku, jen jsme se snažili ještě dodržet dietu. Taky mi došlo, že dvojčátka by to chytit neměla, protože pokud je to "nemoc", pak mají ode mě protilátky z mlíka, a pokud je to z jídla, tak se jich to netýká. Takže v tomto ohledu jsem se uklidnila.
S kočárkem už jsem venku byla, nejdříve v sestavě jen pro dvojčata, pak i se sedačkou pro Lenku. Ale nikdy jsem nebyla sama, takže nebyl problém s dveřma. Jinak to bude určitě chtít ten klínek. Venku jsem zjistila, že všude kolem nás jsou bezbariérové přechody a sjezdy z chodníků, ale zrovna tady u našeho domu na to nějak zapomněli nebo co. Z garáže tak musím jet po silnici až na protější chodník (ulice je tu široká, jsou tu oddělené směry středovým pruhem, naštěstí provoz je zatím malý, domy ještě nejsou úplně obsazené). Jinak obrubníky jsou tu děsně vysoké, takže když jsem zkusila sjet z chodníku, málem jsem překlopila kočár a to je dost stabilní.
Kočárek se ovládá docela dobře na to, jaký je to kolos. Když jsem pak doma ale potřebovala manipulovat s těma normálníma, málem jsem zbourala byt :-)). Bylo to úplně o něčem jiném.
Zítra jdeme na šestinedělní prohlídku, snad bude vše OK, holky přibírají (mám doma váhu) a nic jiného se v tuto dobu snad ani nedá posuzovat. Uvidíme. Budu je teď muset vzbudit a nakrmit, aby vydržely pak spát celou noc. Dneska vydržela Péťa od půl dvanácté do šesti a Pája dokonce do půl osmé. To prospání mi po tom vysilijícím "průjmovém" dnu prospělo.
Mějte se fajně a příjemný start do dalšího týdne. Ahoj.
Odpovědět