| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak jsem prožívala těhotenství a porod

6.4.2003 20:55:25 Žaba (Darek, Alan a Dora)

Pro "přítomné" lékaře

Rozjela se nám tady krásná diskuse o tom, jestli epidurál při vaginálním porodu ano nebo ne - ale mám pocit, že původní otázka zněla trošku jinak a hlavně, že na ni nebylo odpovězeno. Přitom autorku by to zřejmě zajímalo, když se na to ptá. Takže se pokusím diskusi vrátit k tomuto tématu (nebo možná spíš ji "rozdvojit", nechci nikomu bránit pokračovat i na téma analgézie)- je možné nebo běžné, aby maminka při SC v epidurálu cítila bolest? A vůbec, jak byste Vy, jako odborníci, srovnali epidurál a spinál, jaké jsou výhody a nevýhody (to už se ptám za sebe)? Opakuji, mám tady na mysli použití ANESTÉZIE při SC (jestli jsem ve svém příspěvku smíchala dva pojmy - ony byly, myslím, smíchány už v té knize, ale nic lepšího k tomu nemám - tak se omlouvám), taky si nedovedu představit, že bych do toho šla při vaginálním porodu a původní dotaz taky směřoval k tomuto.

Dík

Žaba
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Pro "přítomné" lékaře Žaba (Darek, Alan a Dora) 6.4.2003 20:55
*Re: Pro "přítomné" lékaře Akrim 6.4.2003 21:15

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.