Ostuda se hlásí...
Ahoj holky,
tak jsem se konečně dopracovala k tomu, abych něco napísala.
V pátek jsme byli s kočičkou u veterináře,nechali jsme vykastrovat. Utvrdilo mě to v tom, že člověk nemá dělat nic o čem není 100% přesvědčen, když jsem ji viděla na stole se zašitým bříškem vyplazeným jazýčkem, vytřeštěnýma očima a totálně bez sebe, tak jsem ji v duch sama sobě nadávala " jak jsi jen mohla!!" A z výčitek mi bylo pěkně blbě.
Naštěstí už je kočička v pohodě, dlabe normálně, je docela veselá, hraní ji moc nejde. A já mám výčitky....:-(
Po dvou probdělých nocech jsem lehce připitomnělá a říkám si jak chci zvládat dítě, když mě vykolejí dvě probděné noci.
...Pronatal
jedu 6.5. což je za chvíli, docela to uteklo od té doby co jsem se objednávala, jinak nic nového.
.... zahrádka
po té co jsem dělali nějaké úpravy je jasné, že bude práce dost a dost. Kvete mi spoutstu kytiček, i když teď momentálně jsou pod sněhem. Naše předsatava, že budeme dávat na stechu od kůlny šindel, nás rychle přešla, po té co jsem se podívali z okna.
.... čtení
už cca 1/2 roku čtu Svět podle Grapa a tím moje čtenářské aktivity hasnou. Ještě jediný co čtu jsou poznámky ze školení jak zvládat zákazníky, před tím než jedu na nějaké jednání. Jinak nečtu.Jsem děsná, ale nějak na to nemám sílu....
.... Sally
já jsem docela ráda docela normáklního šéfa, kterej mě občas normálně štvě občas mě vynadá, občas ni leze na nery občas já jemu a občas se na to všechno vybodneme a jdeme na panáka.
Tak se přikláním k tomu, že jsem is myslela, že to co popisuješ se děje jen v americkejch komediích...:-) Jiank to teplo ti závidím, obzvlášť teď když koukám z okny kde zuří sněhová vánice a myslím na prohřátou mexickou pláž drinky s ledem.... bože dneska se mi o tom i zdálo...nádhera
.... ke srazíku
no pravda je ta že příště budeme muset vybrat jiný podnik nebo raději město, zase nás vyhodily :-( třeba příště bude už teplo, tak bychom mohly zvolit něco úplně jiného....
Ale jinak byl srazík fajn.
Tek teď nevím, jestli už to někdo navrhoval, ale zčít poněkud dříve odpoledne by stálo za to.
Škoda, že to má Sally z ruky, jistě by se jí to líbilo.
... váha
jakš takš se držím, minulý týden jsem měla dvy dny kdy jsem neměla hlad a tak jsem nejedla docela příjemné.
Peťulo kdyby mě někdo takhle tepal za váhu (mě zamindrákovanýho člověka) tak bych si na místě začala šílet nebo brečet. Tak se drž.
....obrazy
pro všechny zájemce, stále pracuju na katalogu, co jsem měla hotové, tak jsem vyhodila do koše a začala na novo. Musím se smekat, mám teď nějaký mabídky na výstavy, tak musím dát ten bordel nějak do pořádku :-))
Peťulo, kdybs něco chtěla tak mi dej vidět a já vezmu desky a vypravím se za tebou aby sis mohla něco vybrat (pokud možno na místě kam to cheš), protože s tím katalogem to bude ještě chvíli trvat, musím to udělat na nějaké úrovni, moje představa jen tak šupšup, padá.
.... jaro
Teď zrovana při zuřící sněhové bouři se dá o jaru těžko mluvit, ale těch pár předchozích dní....
nádhera! já nevím, jestli to s váma něco dělá... no se mnou mohutně. Je mi fajn, dobře se mi pracuje, obzvlášť když mi sluníčko svítí hodně dlouho do kanceláře. Úplně mě to dobíjí. Mám energie víc než z Mexika. Měla jsem takovej tejden když jsem byla tak nabitá až mě to zoho přepadaly takový myšlenky za který by se nemuseli stydět ani šestnáctiletý puberťáci :-) Zkrátka slunečný počasi to je balzám.
Minulý týden jsme s šéfem, byly na předváděčkách nových produktů a ono bylo tak krásně, že jsme se dohodli, že oželíme 3 nezáživné přednášky (stejně tyhle produkty neprodáváme) dáme se kafíčko a půjdeme se vyhřejvat na sluníčko. Tak jsme seděli na lavičce na jarním sluníčku a pozorovali ty slečny na jehlách a kravaťáky, jak pobíhají jarní Prahou, plkali o tom jestli tenhle shon má nějak význam a užívali si 2 hodinky totální pohodičky. Zkrátka jarní pohoda.
JInak pokud to šlo tak jsem zvelebovala zahradu abychom ji konečně dodělali do nějaké konečné fáze.
Sice telegraficky, ale alespoň nemá černý svědomí, že vás zanedbávám.
Holky mějte se příští týdne bude pekelnej, snažím se uštvat novýho zákazníka (to víte Amerika láká), máme nového servisáka, takže na něj jedním očkem budu muset dohlížet a to je taky hromada času.
Tak nějaké to ježdění s kočičkou po doktorech a taky ten katalog, musím, musím, musím.....
Neslibuju, že budu stíhat psát...
Mějte faj, užívejte sluníčka
Kačenka
Odpovědět