| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

6.4.2003 17:11:29 perdita

Dotázek na podlahy

Ahoj holky,
nějak jsem zaspala debátky, ale sleduju vás! Jen jsem si za toto těhotenství uhnala už třetí antibiotika a poznala co to je ischias (ve věku 31 let, to jsem ale vážně čiperka), takže jsem k počítači sedala jen málokdy. Ještě že Adam zůstal zdravej a chodil aspoň na to dopo do školky.

Ale k věci. Mám na vás takový všetečný dotaz, když čtu, že tu někdo staví. Možná máte nějakou zkušenost s výměnou podlahy a mohla byste mi některá poradit. V ložnici (malé jen 13m2) bude za rok dětský pokoj, ale je tam děsně vrzající pdlaha, což je děsivá kombinace. Rozhodli jsme se tedy ještě před příchodem mladé dámy podlahu vyrvat a zaměnit za laminátovou. Máte někdo zkušenosti s nějakou firmou? Vítám jakékoli informace o podlahách, cenách, firmách, kvalitě.
Jinak se mějte a ať jste zdravější (a krásnější), no minimálně než já.
alena
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Dotázek na podlahy perdita 6.4.2003 17:11

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.