Re: Tak konecne patecek..
Ahojky holky!!
Andie vitej!!
Koukam, uz jsi v jednom kolotoci..neni mi to nepovedome, obzvlast popisovani Lenulky a "revu"..
Moje Hebamme mi rikala, ze reakce starsich sourozencu trva vetsinou kolem 3 tydnu a muzu potvrdit, ze asi tak dlouho trvalo nez se KAcka opet zabehla do nejakych koleji.
Vuci Misce se chova naprosto super- mala chuvicka- nekdy ona mne naopak "buzeruje" - Misa zaplace a Katka se zvedne a s krikem "Misa place, honem !" se k male Misce zene.
Samozrejme Kacino "osetrovani" je obcas az moc hrrr, tak musim davat pozor aby male nechtene neublizila.
Kacku podporuju co nejvice, aby mi s malou pomahala, pokud ji to bavi; davame ji i Misu obcas do naruce (kacka sedi na zemi a my Misku pridrzujeme) a Piskle je nadsenim bez sebe..
Ale ty prvni 3-4 tydny Kacka "rvala" od rana do vecera, vsechno bylo spatne, kvuli kazde ptakovine se vztekala..no proste sila..uz jsem si myslela, ze takhle to bude porad a to proste nezvladnu, obzvlast kdyz s nima budu sama..ted se uklidnila (tedy primerene k svemu veku, ktere i tak obnasi vztekani)..
Tak hlavne aby jste se ted co nejdrive uzdravili a HLAVNE aby to male cacorky nechytli..! Drzim palce...
No u nas to je castecny lazaret. Kacka mela rano 38.8 a tak dostala sirup s paracetamolem a ted uz je opet cila a teplota je mirne nad 37, pocitam za chvili nebude zadna.. a max. ma trochu rymu jinak nic..asi virosa.. taky se ji snazim radeji drzet dal od Misky..ale to jde dost tezko..
Olousku, koukam fil uz bude za chvilku pekne "zubaty" :-) a co ted delas, kdyz jsi slamena vdova? (manzel v praci). Jdes se mrknout na veletrh za nim?
My vcera koupili ve slevach druhy kocar trikolku(za 80Euro, nekup to;-) byl tam i za 65Euro ABC design Jogger Genus, ale ten mel horsi odpruzeni nez tenhle), tak az bude rodinka zdrava a mazanecek svitit vyrazime na prvni letosni spolecnou vyjizdku na bruslich..tesim se, ale uz asi po prvnich 10min budu skuhrat, ze mne boli nohy;-))
Tak se mejte vsichni hezky a at jsme zdravy..
jana
Odpovědět