| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ekzém

5.4.2003 18:13:43 Jana, 10m. dcerka

pre Miladu

Ahoj Milada, dakujem ti za tvoj pristup k exematike, musim povedat, ze si mi dala asi najviac. Mame teraz 10 mes. dcerku s „fliacikmi“ a citlivou kozou a prave sme v stadiu zistovania, ci to je atop alebo nie. Uz sme dokonca boli aj v nemocnici, ale museli sme pobyt prerusit kvoli chripke a tak sa nam to asi predlzi. Uvidime a zatial co dodrziavame atop.rezim, poctivo citam, co kde kto a preco. Povodne som mala pre teba vela otazok, ale vacsinu si mi zodpovedala v odpovediach pre inych a tak zatial ostava len jedna prosba – nemohla by si mi poslat zoznam alergizujucich potravin? Ku kniham Dr.Capkovej som sa zatial nedostala, na Slovensku vraj boli pred 2 rokmi, ale poskusam internet, pripadne znamych v Prahe. K tej strave by som predsa len mala otazku, este stale kojim, a tak je moja strava trochu poriadne ina. Ale neviem, ako doslova to brat. No napr. ak by boli alerg. vajicka – znamena to, ze nemozeme nic z vajec? Mam na mysli uz finalne produkty ako su piskoty, chlieb, parene buchty a pod.? Zatial dakujem, moj mail je scosmos@orangemail.sk, Jana
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
pre Miladu Jana, 10m. dcerka  5.4.2003 18:13
*promazávadla Lufína 5.4.2003 22:36
**Re: promazávadla ...neviditelná... 5.4.2003 23:36
*Re: pre Miladu ...neviditelná... 5.4.2003 23:15
*Re: pre Miladu ...neviditelná... 5.4.2003 23:21

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.