5.4.2003 13:42:30 oloušek, chlap. 4roky
Re: Tak konecne patecek..
ahojky zensky.:o))))
jani,tatka ti ubira praci s vozenim kacky do skolky,co?je zlatej.:o)a jenom at si na napadniky zvyka.myslim,ze bude jen "hur".asi to ponese spatne,ze?jako ostatne vsichni tatinci.a u vas hned 2x.
jinak kacka je sikulka.takhle se nemecky nauci hned.chlapecek ji urcite rad pomuze a mala aspon zacne rozumet okoli.
a co miska?roste?a pan pes,hlida?
fil je uz ok,ale ven pujdeme radeji az po vikendu.a novina-vcera jsem nasla treti zub.nevim sice,jak je tam dlouho,ale predpokladam,ze ta teplota mohla byt i k tomu zubu a i k tomu nachlazeni.dohromady.
manzilek ma vikend v praci,od pondelka zacina veletrh,co ma na starosti.:o((
mazo,ja si taky nejspis budu pripadat stejne,az povedu fila poprve do skolky.mozna uronim i slzu,kdo vi.
a co pohled za svp,prisel uz nejaky?
a andie,ahoj.to jsem rada,ze mame nove info a ze jsou holky a ty ok.myslim,ze je rozumny,nedavat lenicku do jesli,kdyz by mohla donest zase nejaky bacil.zvladnes 3 holky sama?nebo ti nekdo pomaha?urcite by jsi to uvitala,co?ja jsem byla rada,ze mi obcas prila vypomoct mamka,a to mam jedno dite.tri bych nezvladla,sama urco ne.lenicka je prece taky jeste mala a potrebuje maminku na spoustu "veci".myslime na vas.nepribyly nejake nove fotecky?mrkla bych,ale zapomela jsem adresu.nejspis ani neni cas na foceni,ze?
a cim prikrmujes?a jak jsou holcicky vubec stare?vubec si nemuzu vybavit,kdy se narodily.jsem hrozna..:o((
vsem pusu.paaa
Odpovědět