5.4.2003 0:24:34 X
Re: Milování pro něj není důležité a hroutí se náš tím vztah
Ahoj D a Saro,
nejdriv musim napsat, ze nad tvym "navrhem", D, jsem se fakt rozesmala, asi by to stalo za to :-) My tri atraktivni divosky a oni tri doma u televize :-)))
Sarin prispevek ale moc k smichu nebyl. Je to dost tezka situace, vysilat signaly, kdyz clovek vi, ze prijimac neprijima a pak zase neprijima, protoze uz se pro nezajem dovysilalo. D to vystihla se zacarovanym kruhem. Je skoda, ze s tema nasima chlapama se tak nejak neda (aspon mam z toho takovy pocit) dojit k nejakemu kompromisu, ze zkratka nechteji splupracovat, protoze jim to takhle vyhovuje :-(
Ovsem musim dodat jeste pozitivni novinu, a to ze u nas se SNAD spolupracovat zacne!!! Manzel sam prisel s tim, ze bychom s tim sexem zase mohli poradne zacit. Tak uvidime. U nas je situace jeste trochu ztizena tim, ze mame rocniho broucka, takze jsme kolikrat oba unaveni, nebo nechce spinkat a tak to nejde a v loznici (mame maly byt) to uz vubec nejde, protoze se budi. Takze se to tim padem jeste trochu zhorsilo. Coz mi pripomina, ze jsem chtela napsat Sare, aby - vim ze jsme se o te nevere bavili jen ciste teoreticky - pokud by neco chtela "resit", tak potom, s mimi, to je pak vsechno jeste slozitejsi. Kdyz uz clovek nerozhoduje jen za sebe. Muj muz je navic jeste uzasny tatinek o ktereho bych syna nikdy nechtela pripravit... Muzeme to rozebrat vic, jestli chcete, vzhledem k tomu, ze jste zatim obe bezdetne. Kdyztak muzu Sare (jedine odvazne registrovane :-) poslat e-adr.
Zatim muj zaver a chci rict, ze je to, holky, vase prace, je ze mi to uz taky neni fuk a budu na tom pracovat. Ono mi taky nic moc jineho nezbyva :-)))
Preju dobrou, dlouhou a uspesnou noc ;-)
tak nejak optimisticka X
Odpovědět