4.4.2003 21:05:01 Alena
Re: Re: Milování pro něj není důležité a hroutí se náš tím vztah
Tak se taky zapojim. S partnerem spolu chodime rok, zhruba za pul roku planujeme svatbu, protoze si oba myslime, ze jsme nasli toho praveho. Sex ale spolu nemame, partner silne veri tomu, ze to patri az k manzelstvi. Jezisi, jak ja to nemuzu vydrzet! Problem je v tom, ze mi pripada, ze jemu to nijak nechybi (ale sam obcas tvrdi opak, ale kdo mu ma verit, kdyz to na sobe neda znat). Hrozne rad (a casto) me liba a drzi za ruku, ale zbytek tela je pro nej tabu. Kolik noci jsem si probrecela, ze jsem nechtena (zatimco on vedle me spokojene podrimoval). Mam opravdu obavy, jestli nam to po svatbe bude klapat nebo skripat, protoze SEXUALNI SOUZNENI JE podle me OPRAVDU V PARTNERSTVI VELMI DULEZITE (at si kdo chce, co chce rika). Myslim si, ze me sebevedomi je celkem nizke, takze kdybych byla delsi dobu odmitana, zacala bych asi uvazovat o "masli".
Protoze kdeco prectu, tak vim, ze vetsinou u muzu funguje spojeni agrese - sexuchtivost (spousta hormonu). Ale je potom kazdy hodny, mirumilovny muz frigidni(ci jak se tomu rika u muzu)? Je opravdu touha po sexu dana hlavne hormonama? Mam se smirit, ze ten muj hodnej na to nebude? U me to funguje, ze cim vic partnera miluju, tim vic touzim po tuleni. Jak ja se modlim, aby to u nas fungovalo!
Fandovi uprimne gratuluju, kez by i holky nasly neco, jak povzbudit sve partnery. Jinak me jeste prekvapilo, ze kdyz tuleni nechce ona - ustali se cetnost tak na 3x tydne az 1x za 14 dni, ale kdyz nechce on - 1x za 14 dni az 1x za pul roku!
Odpovědět