Autosedačka a Forman
Ahoj holky,
ačkoli máme už třetí dítko, naprosto si nevím rady s nejmenší autosedačkou do našeho auta.
Na Darka jsme měli cosi, co bylo až do 18-ti kilo, ale prodali jsme to, protože pro nejmenší dítě nám to připadalo ortopedicky nevhodné (rovná záda a nohy trčící téměř kolmo vzhůru). Na Alana jsme měli EasyBob Maxi, vyšel v d-Testu jako nejlepší, ale byl v tom autě jaksi strašně nastojato a nešel dát jinak, Alanovi padala hlava na hruď, i když se nezrychlovalo, vůbec se mně to nelíbilo, takže jakmile to je trošku šlo, začali jsme používat tu 9-18kg, máme Britax. Na Doru jsme si půjčili Chicco, a opět jí padá hlava na prsa a sedí v tom skoro jak na židli. Ať to zkoumám, jak to zkoumám, připadá mně, že ten pás je prostě krátký a kvůli tomu ta sedačka nejde víc položit. A asi to byl stejný problém i u toho EasyBobu. Jenže ten pás je v pořádku, takže by to znamenalo, že to tak musí být ve všech Favoritech a Formanech. Máte s tím, prosím Vás, někdo nějakou zkušenost? Vůbec se mně to nelíbí, mám strach ju v tom vozit.
Dík
Žaba
Odpovědět