4.4.2003 13:59:49 Deni+3
Re: Stale jen cekam
Aneko,
s to prací máš pravdu.Dělala jsem Ostravě v projekci a vím jak to chodí.Taky jsem měla strach, co bude až otěhotním (že si za mě najdou náhradu).V 5.měsíci těhotenství jsem šla den ze dne na nemocenskou(vypadalo že asi příjdu o mimi).Měla jsem z toho celkem depku, ale mimi pro mě bylo to nejdůležitější na světě.Já mám naštěstí práci, která se dá dělat doma a tak jsem vyfasovala počítač a šéf mi donášel práci domů a já ji posílala do projekce mejlíkem a tak to bylo až do porodu.Když se narodil Vítek, tak jsem po 14 dnech z porodnice zase dělala,ale samozřejmě méně.Pak jsme se domluvili s manželem, že by chtěl vyzkoušet studovat dálkově VŠ a že by to zkusil při mateřské (to bylo loni),bohužel se nedostal a já už jsem v práci nahlásila nástup a tak jsem v lednu nastoupila do práce.Manžel si dal v únoru novou přihlášku, tak uvidíme, jestli se dostane.....
Já mám naštěstí skvělého šéfa s kterým se dá domluvit.Jeden den v týdnu pracuju doma(většinou středy) a někdy i více dní, když se to dá.Manžel je doma spokojený a samozřejmě mu odpoledne dávám volnost.....
pa Deni
Odpovědět