Ahoj kočíny a Tomáši,
moc všechny zdravíme. Koukám, že nejen já měla napilno.
Začnu Ivulí-to je hrůza!!!!
myslím tím hodinu, kdy jsi už v práci, to bych nepřežila, to víš já jsem s Lukýnem sova.
Zdravím Vladušku a volám-nejsi sama co je bez partnera. Mám jednoho sviště, ale je velmi nemocný. Přesto, stejně jako Ty se domnívám, že i já mám v sobě ještě mnoho lásky, energie a vitality pro dalšího capartíka.
Simčo a Tomáši, co říct? Vždy zabolí, když děláte něco s láskou a dáte do toho celé své já a skončí to pak špatně. Ale Vy se Tomáši nevzdáte,že?
Klárinko, jste prostě šikulky šikovné......Sťáňo,Evo, Kaťásku držte se !
A na koho jsem zapoměla, tak ten taky.
Lukášek je už lepší, byli jsme na odběru, kde zjistily nižší hladiny, tak teď upravujeme léky a už je lepší. Včera jsem tu měla maminky z klubu. Bylo to moc hezké odpoledne. Přišla mezi nás opět redaktorka z RINGU, nahrávala si další příběhy postižených dětí, fotila, udělá další článek, který bude navazovat na náš. Taky mi přinesla kopii našeho povídání, jedna maminka se rozbrečela/neznala náš příběh/, tak uvidíme postoj veřejnosti. A teď si kočíny sedněte! Přišla s ní Šárka Kubelková! Tak jsme dali řeč a já se jí na férovku zeptala, zda neví o někom, nebo zda by sama nechtěla být naší patronkou na podporu při získávání financí pro náš projekt. Neřekla ne, naopak se o moji činnost zajímala, tak jsem jí dala podklady a čas ,ať se v případě zájmu a pomoci ozve, tak uvidíme. Každopádně mít za sebou někoho mediálně známého by nám určitě pomohlo. Do konce dubna nám dá magistrát už vědět, zda nám přenechá prosoty a pak hurá jedéééém
Ahoj Daniela
Odpovědět