| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mám doma podnikatele

4.4.2003 13:09:51 Jana Z.

Tak konecne patecek..

Ahojky holky..

Tak koukam Olousku, ty mas teda spatny patek:-(( opet trhani zubu, do toho zada, nevyspinkana..joj holka nestastna..tak doufam, ze se o vikendu aspon prospis..
Malej je chapu dobre uz bez teplot, takze asi nejake to prvni jarni nachladnuti? Tady uz slunicko vysvitlo, tak snad dobehne tak do 2-3 dnu i k vam..uz ho tam zenu...;-))drz se...

Mazo taky vydrz, hezke pocasi se uz vali k vam:-))
Nejsem si jista jestli vubec nejaky pohled od male dostanes:-)No mozna ucitelky deti donuti neco napsat:-)) neco jako: "dosli, posli;-))" Hlavne, ze deti dostavaji pohledy, ty jsou jinak desne smutny, kdyz jiny dostane a oni nic, to si jeste pamatuju z taboru, kam jsem jezdila jako dite i jako "vedouci" a jednou jako "zdravotak" (jo, jo to bylo neco..:-))..

No a jinak k chozeni do skolky - vcera a dneska uz Kacku vezl do skoly jenom manzel - a tomu se vzdycky vytrhne a hura do skolky (prvni den si tatka stezoval, ze nedostal ani pusu na rozloucenou, jak pospichala za detma)..

Jeste jsem tatku skadlila, ze at si zvyka, ze Piskle uz ma napadnika, tak jakypak tatka;-))))
Vozit ji bude rano i nadale manzel (takze ja muzu popripade polezet dele s Miskou v posteli) a v poledne ji vyzvedavam ja.. Zda se, ze Kacce se ted uz ve skolce libi a tuk, tuk je zatim bez problemu..

a uz zacina cesko-nemeckou hatmatilku..Doma mi rekne "dekuju, danke" mam to i se simultannim prekladem asi abych chapala;-))no jo, tak zatim jsou to aspon slovicka, co rozumim..:-))

Holky venku krasne sviti mazanecek, kez by to zase par dni vydrzelo a ja slibila Kaculi prochazku - podivat se na kone (je tu hned v okoli nekolik vybehu)..
tak pacek,

jana
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Tak konecne patecek.. Jana Z. 4.4.2003 13:9
*Re: Tak konecne patecek.. oloušek, chlap. 4roky 5.4.2003 13:42
**Re: Tak konecne patecek.. Delete 5.4.2003 19:14
***Re: Tak konecne patecek.. Jana Z. 6.4.2003 10:13
****Re: Tak konecne patecek.. oloušek, chlap. 4roky 6.4.2003 11:31

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.