| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

4.4.2003 12:15:41 Tomáš

Re: Moje holčička vás taky zdraví

Tak tuhle otázku jsme si dávali snad milionkrát: udělali jsme někde chybu? Byly jsme málo přísní, nebo naopak hodně přísní, málo milující, nebo moc milující?

Teď už to asi nezjistíme, ale přišlo období, kdy už jsme nevěděli co s ní. Nepomohli domluvy, nepomohla láska ani přísnost, nepomohlo nic.

Naše tolik milované a vytoužené dítě se nám odcizilo, začalo brát drogy, našla si přítelkyni, kterou jsme se sice snažili tolerovat, ale asi ne až tak jak ona si představovala. Z prvního vztahu má dítě, kterého se zřekla a které nám zakázala vídat, přestože její bývalý přítel není proti.

Kde jsme udělali chybu? Snad ve výchově, asi jsme měli být přísnější, ale bylo jí tak ubližováno jako malinké, chtěli jsme jí to vynahradit.

Znovu vidím svou ženu plakat, stejně jako když nemohla přijít do jiného stavu, stejně tak, když teď její dítě je jiné, tolik jiné, než si představovala.
Nevím ani jestli bylo správné jí říct, že je adoptovaná, i toto už obrátila proti nám.

Nechci vám tu dávat hrůzostrašný příklad, ale stát se to může a je třeba být na to připraveni. Ale jak jsem řekl, nezapomenu na tu dobu, kdy jsme byli šťastná rodina a jestli jsme jí jen málo ze sebe předali, myslím, že můžeme být i tak šťastni.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Moje holčička vás taky zdraví Klárinka 4.4.2003 11:29
*Re: Moje holčička vás taky zdraví Simča a beruška 4.4.2003 12:0
**Re: Moje holčička vás taky zdraví Tomáš 4.4.2003 12:15
***Tomáši, Magdina 4.4.2003 12:26

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.