| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

4.4.2003 11:24:43 Klárinka

Pozdrav při pátku

Ahoj holky a kluku, jestli dnes přijdeš,
všechny zdravím a přeji pěkný víkend, nenechte si ho zkazit tím mrazivým počasím - u nás včera sněžilo.

Katas,
ať se vám daří při stavbě ,,rodinného hnízda,,.

Ivule,
já vím že testy na alergo dělají na podzim, ale i tak by jsi tam myslím měla zajít, něco by ti dali, aby se ti to nerozjelo ještě více.
A držím pěsti u toho zubu - vydržať!! Jo a to seznámení s tvým mužem - to je fakt krásná romantika!!

Mončo,
tak se mi tak zdá, že ty podmínky s žádostí máš asi z nás co jsme tím zatím prošly nejsvízelnější - ale neboj, to bude v pohodě!
No ten životopis na rod. prostředí se dělá všude, jen někde je to součást ústního pohovoru a někde to musíš napsat sama. Přiznám že jsem ráda, že nás se na to psych. ptala právě při tom pohovoru.
No jinak jsem včera probírala s mužem ty vaše fotky dět. pokoje a ložnice, shodli jsme se na tom, že bychom si zavolali na kraj a dotázali se zda a proč je to nutné.

Evi-Směšňulko,
blahopřeji také k první části testů!!!!!!
Jinak myslím, že do registru půjdete až ve chvíli, kdy testy budou úplně uzavřené.

Simčo,
souhlasím, že by bylo pěkný se jednou sejít a společně se poznat.
Přiznám se, že už s tím nápadem taky delší dobu koketuju, ale když my jsme tak roztahané po té zemi. No ale třeba určit nějaký ten střed a tam se sjet???? Co vy na to holky?????
Já myslím, že by se to dalo vymyslet a rozplánovat, něco jako ta akce ,,Kulový blesk,,:-))))Já bych tedy byla pro!Nezkusíme to?
Já osobně už jsem díky Rodince mohla poznat pár lidiček a jsem za to moc ráda.

Holky mějte se
K.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Pozdrav při pátku Klárinka 4.4.2003 11:24
*Re: Pozdrav při pátku Tomáš 4.4.2003 11:27
**Tomáši, Magdina 4.4.2003 11:45
***Re: Tomáši, Tomáš 4.4.2003 11:54
****Re: Tomáši, Hanína 4.4.2003 12:7
*****Re: Tomáši, Simča a beruška 4.4.2003 12:25

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.