Re: Už jsem tu :-)
MONČO 25:
Fotku ložnice a děcáku?? Proboha na co?!?! Nás navštívili doma, ale do ložnice nám v žádném případě nelezli! Na rodinu, vztahy a tak se nás taky ptali, neboj, řekni pravdu. Já jsem rozvedená, taky to ze mě vytáhnul proč a co a jak - a příjemný to fakt nebylo. Všechno se zvládne.
KLÁRINKO:
asi budu muset. Jenže testy dělají stejně až na podzim. A že se mi to stěhuje je fakt, protože si poctivě kapu kapky, tak se mi to stěhuje z nosu do krku, tak to je průůůůšvih. Zkusím to vyležet a v pondělí když tak budu muset k doktorce.
Absenci mít nebudu, já se z domu přijdu podívat, to nevydržím :))))))))))
HANÍNO:
jsem nad tím přemejšlela a ve mě se to pere. Tvůj postoj a postoj Monči. Já když si (vnitřně) řeknu, že to dělám pro sebe a pro muže, pro nás a vlastně vůbec pro babičky a tak, tak se hned okřiknu, že to je přece hnusný a tak by to být nemělo :)))) Ale je to tak. Taky chci bejt "jako ostatní".
VAŠKU:
to doženete. Mě zarazilo, že byla ve 2 letech v děcáku. Proč?? Já myslela, že dětičky do 3 jsou v kojeňákách.
NALLINKA:
my jsme mezinárodní adopci odmítli.
V praxi je to tak, že když tě rok v naší zemi neuspokojí, tak tě zařadí do celorepublikového registru a taky do mezinárodního. Bylo nám vysvětleno, že oba registry fungují stejně - dostanou se do něj děti prakticky neumístitelné. Postižené, jiného etnika.
O přímé mezinárodní adopci nic jiného nevím, maximálně o adopci na dálku.
VLADUSKO:
internet je bááájo. Já mám z internetu manžela. Fakt! Chodili jsme se vykecávat na chat, v roce 1997 nás byla hrstka. Pak nás napadlo, že se uvidíme, tak se uspořádal sraz na Žermanické přehradě. Mnó a pak jsme si psali víc, pak i volali.. :)))
ELSI:
čekám na další povídání, psala jsem ti SMS - ale nic jsi nenapsala, tak ti nefííím, máš ty vůbec na něco čas???
Odpovědět