Re:Skolka
Ahoj holky,
nechci vam prat spatne pocasi ale je fajn,ze se tu zase objevujete.Nevim,jak to bude vypadat v lete.
Kdyz se mluvi o skolce,tak se mi vybavi scena kdyz ja jsem byla mala.Do skolky mne vodil deda a musel se mnou vzdy tak 10 min dele posedet v satne a slibit,ze si mne vyzvedne.Den mi prisel vzdy strasne dlouhy(od 8 - do 3 odpol.) a na konci jsem se bala,ze si pro mne nikdo neprijde.Uplne to vidim jak dnes.Nevim,jak jsem k tomuto strachu dospela.Take tady v detskem centru mi rikaji,ze kdyz opustim Saffi, tak ji mam ujisti,ze zase prijdu a to jdu jen do vedlejsi mistnosti.Ja se toho docela dost drzim asi je to dulezite.
Romco,
manzel neni Cech je rozeny Kanadan ale myslim,ze uz jsem to tu nekde psala.Se jmenem jsem spokojena,protoze s tim alespon v Cechach nebyl nikde problem.To spis tady je nekdy zarazi moje -ova.
Jinak plaveme tady u nas doma.V dome mame bazen.Je to pohoda.Clovek sjede jen o nekolik pater niz a plave.Hodne toho vyuzivame kdyz prsi.Ja plavani miluji a Saffi zda se take.Uz je ve vode uplne samostatna,i kdyz je ten bazen hluboky.Je fakt, ze jsme na tom dost pracovaly.Zacala plavat v Praze ve trech mesicich.Tady jsem zkousela take navstevovat kurs ale nestalo to za nic,tak mam knihu a pomalu to zkousime sami.Hrozne nas to bavi.
To jsem se nejak rozepsala,tak ja uz radsi koncim.
Odpovědět