3.4.2003 19:55:10 Markéta, Tomáš 26.7.2002
Re: Různé
Ahoj holky,
já mám kluka 8,5 měsíce. Má 9,5 kilo, tudíž je "objemnější" a taky línější :-) Co zvládá je pouze překulit se ze zad na bříško, na bříšku se točit do kola a to je vše. Včera mně přepadla řvací nálada, že to moje milovaný dítko vůbec nic neumí, že minimálně (když teda ještě neleze a ani nevypadá že by chtěl) by měl aspoň umět okulit se zpátky z bříška na záda. No a na ten popud jsem se objednala na rehabilitaci, aby se na něj doktorka mrkla, jestli mu něco je, nebo jestli je jen línej. Já jsem prej jako mimčo byla taky líná (chodit jsem začala až v roce a půl), mamka měla taky doporučenou rehabilitaci, ale když viděla, jak u toho hrozně brečím, tak se na to vykašlala. Tak se vás chci zeptat, jak s tou rehabilitací. Myslíte si, že je to nutný? Dá to tomu dítěti něco? Pomůže mu to se rozhejbat? Jinak prcek je úplně v pohodě, problém je asi ve mně, když vidím, jak všude okolo stejně starý děti už lezou a tak...
No tak jsem se vykecala :-) a jdu končit. Mějte se hezky a doufám, že mi něco povzbuzujícího napíšete, Pa Markéta
Odpovědět