3.4.2003 19:27:17 Janina&2
Re: SKOLKA a tak vse..
Jani, taky mne napadlo,jako Romcu, ze kdyz Kacka nedelala tatinkovi sceny a pokud on to rano casove zvlada, tak at ji vodi do skolky on. Myslim, ze deticky jsou holt zvykle byt cely den s maminkou a tak se s nami hure louci nez s tatinkem - no a mozna vedi,ze nas vic dostanou nez tatu, kdyz zacnou natahovat.
Jo, co se tyce detskeho pasu atd., tak jsem rada, ze Marcel ma nemecke papiry, protoze ja si v CR vyrizuju vse sama - tedy zatim jsem se informovala a mela vse pripravene loni v lete a chtela jet do Prahy na navstevu a zaskocit si do centra na nejaky urad, kde mi vystavi potvrzeni o obcansvi CR pro Marcela.Hmmm, a co se v lete nestalo - zaplavy a Prahu jsem objizdela velkou oklikou. No od te doby jelikoz to nutne nepotrebuju, tak jsem se jeste nerozhoupala. Ted jsem to presunula zas az na leto - az bude tepleji :))
jedine co me mrzi, chtela jsem si Marcela dat zapsat do pasu, ale hrozne zalezi na urednicich. kamosce z Prahy malou napsaly do jejiho pasu i kdyz cesky rodny list nema a po tatinkovi je italka a ted tedy netusim, co ma za papiry ( no asi z Nemecka, kdyz tu ziji - treba tim pomatla ceske uredniky-hihihi) no a ja mela jen nemeckej rodnej list prelozenej do cestiny a tak to na ten pas neuznali. no co, nechala jsem udelat novej Kinderausweis (na tom prvnim uz si Marcel nebyl podobnej,jelikoz na fotce bylo 2 mesicni miminko ,ale celnikum to nevadilo i kdyz jezdime casto, ale po prestehovani na to poukazala pani pri prihlasovani, ze bychom mohli mit problemy na hranici, jelikoz si uz neni podobnej).
Jinak tady v Nürnberg dneska vazne desna zima. Zase jsme po ca. 10i dnech vytahli zimni bundy. Maleho jsem vezla do Stuttgart k papimu a tam bylo tepleji.
Takze me dneska v podstate zacal vikend, jelikoz jsem bezdetna, navic manzel tu jeste taky neni, tak jsem vlastne na chvili single :))))) ze bych nekam vyrazila na flam???
mejte se ...pa,pa a vymyslete nejaky dar pro boha slunce, at se slituje a zas necha vysvitnout a hrat slunicko ....
Odpovědět