Re: Re: Milování pro něj není důležité a hroutí se náš tím vztah
Ahoj D. a X.!
Tedy holky...vy mi davate. Pod vlivem tehle nasich clanku jsem se rozhodla doma otevrit Pandorinu skrinku :-)Vcera vecer! Snazila jsem se byt neutocna, konstruktivni, snazila jsem se nebrecet (stejne mi tekly slzy). Rekla bych, ze jsme poprve nahlas vyslovili neco, co se nelehko rika. Cele se to i nelehko popisuje. Kdyz vypichnu ty nejdulezitejsi otazky, ptala jsem se jestli ho pritahuju. V prvni chvili automaticky vyhrkl, ze ano. Tak jsem se zeptala kdy...nad tim chvili premyslel a pak rek, az kdyz se milujeme. Pak jsme to trosku rozebirali a vysledkem bylo zjisteni, ze ho nepritahuju (krome okamziku samotneho milovani). Aby to bylo fer, zeptal se i on me. Moje odpoved znela: Ne, nepritahujes me. Tak jsme se pak snazili - spis ja - podotykam v klidu - prijit na to co se deje. Par zajimavych odpovedi z toho vzeslo. Rekl mi, ze nevi o cem mluvim, ze jemu jak to je to vyhovuje - sex je (i kdyz ne casto) a i jinak si rozumime, takze neni co resit.
Takze holky....diagnoza je jasna - stejna jako u vas - lenost.
ALe at je to co je to - takhle to nechci. Ani nevim co je horsi...jestli to ze on nepritahuje me, nebo jestli ja nepritahuju jeho. Ptala jsem se ho proc ho nepritahuju. Pry nedavam zadne signaly...a to je zacarovany kruh...nedavam signaly, protoze se bojim odmitnuti a protoze ani on mi nedava zadne signaly...
No, nevim jestli mi rozumite. I ja se v tom trochu ztracim. Popravde, nevim co mam delat....dokonce se ted citim hur nez ve sve resignaci :-(
Odpovědět