Už jsem tu :-)
Dobré ránečko holky a kluku :-),
Konečně šéf odešel z mé blízkosti a můžu Vám napsat jaký byl včera první pohovor. Jsem tady asi výjimka, pohovor s námi vedl mužský (57,bílý plnovous, rozvedený, vetší pupendo…to je profil,co?) a byl docela prima. Mluvil o všech možnostech PP, osvojení… a pak řekl, že jsme dost mladí (26,30), že si to můžeme ještě rozmyslet, raději se někam jet podívat a užívat si a vyrovnat nejprve naše vztahy. Nevím, třeba tak mají mluvit, aby nás taky trochu zastrašili. V každém případě, než dítě dostaneme, budeme cca o pět let starší. Uváděl nejrůznější příklady z praxe, ať už ty pěkné či děsivé. Dostali jsme spoustu papírů k vyplnění. Samozřejmě chtějí i potvrzení od zaměstnavatele, takže budu muset s pravdou ven. Manžel ne, protože je OSVČ. V poslední řadě mě zaskočil životopis-otázky typu-jak nás rodiče vychovávali, jaký měli vztah k sobě :-(, ke svým rodičům a k nám, kdo byl dominantní …, měli jste to taky? U některých nevím co napíšu, to by se jim asi nelíbilo. Až vše vyplníme, bude následovat asi totéž, co u Vás. Pohovor doma (musíme dodat fotku ložnice, dětského pokoje-ten samozřejmě nemáme), pak přejdeme pod krajský úřad, zde budou další pohovory, psychotesty a v poslední řadě víkendové sezení a ty budou zase u nás s tím prima pánem. No a pak, za pár let, měsíců dostaneme sluníčko, která už teď nám moc chybí.
Jsem ráda, že tu s vámi můžu být. Díky. (oj, jsem na měkko)
Odpovědět