| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Liberec

Kde se přebalit a nakrmit v centru LB?

Ahoj,
Omlouvám se vám, kdo tohle máte už vyřešeno, ale já fakt nevím! A ani nevím, jak jsme tohle řešily před 3 lety s Míšou... No, to vlastně bylo léto, takže se toto dalo provozovat skoro všude, teď ale fakt docela váhám...
Měla jsem cosi dopoledne ve městě a od 13hod je kojenecká poradna – vzala jsem tudíž Marušku už ráno s sebou. Do otevření poradny tedy zbývaly 2 hodiny... Nabraly jsme směr Tesco (kde prý je skvělý dětský koutek u občerstvení v posl. Patře) – no a jak jsem zjistila, prý býval... Kolem 12 hod je všude, kde je jídlo a pití dosti plno. Ozýval se mi žaludek a Maruš ve svém úvazu u mě pod bundou se začínala chrout (však jsem jí tam taky vrazila před 10.hod) a jistě i její žaludek začínal ukazovat poledne...
Nakonec jsme se nakrmily (obě) v obchodě ze zdravou výživou (přestěhovaný „JaS“ z obchodního domu Atlas, kam jsem ráda chodila) v Zámečnické ul. (je to mezi Moskevskou – ul. Kolmá k ní směrem k tramvaji od rohu s Léčivými rostlinami – tedy ve spodní části), bylo docela plno, takže jsme to zvládly tak tak, a přebalení muselo počkat až k paní doktorce. Takže vlastně všechno v pořádku? Asi jo, jen by mě zajímalo, jestli nevíte v Liberci-centru o nějakém vhodnějším místě na kojení a přebalování (pokud se mi nechce až do mateř. centra ke spalovně).
Díky, těším se na odpovědi :o)
Ester
P.S. – Marti a Peťulo, dík za přání :-) – snažíme se držet „celá svorka“:-))
Ještě ke cvičení v porodnici – je docela možný, že se tam nelichotivě vyjádřili o MC – mám zprávy o tom, že porodníci konkrétně centrum u Spalovny nemají moc rádi, neb se hlásí spíše k přirozenému porodnictví (metody jako aromaterapie, gravidjóga a bylinky jsou jim asi bližší než programované, vyvolávané porody atd.- určitě chápete co mám na mysli, tady je o tom několik diskusních rubrik...), a tím vzbuzují u zaměstnanců porodnice jakýsi odpor (moje inf. z MC u spalovny asi rok stará – snažili se o navázání spolupráce s porodnicí, ale se zlou se potázali...) A ještě maličkost – tvrdnutí bříška je celkem normální, mě v 2.půlce těhotenství taky občas tvrdlo – jde spíš o míru a častost tvrdnutí, může to být zcela neškodné. Nemyslím si proto, že by taková maminka byla ODROVNANÁ! Jen je prostě při cvičení (a při všem v těhotenství) potřeba poslouchat svoje tělo a když mi něco nedělá dobře, tak to prostě nedělám...
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Kde se přebalit a nakrmit v centru LB? irena (Míša5/00+Maruš3/03) 2.4.2003 22:47
*Re: Kde se přebalit a nakrmit v centru... Smáža - J + D 3.4.2003 22:46
**Re: Kde se přebalit a nakrmit v cent... irena (Míša5/00+Maruš3/03) 4.4.2003 17:12
***Re: Kde se přebalit a nakrmit v ce... Smáža - J + D 8.4.2003 21:18
****Re: Kde se přebalit a nakrmit v ... KačkaII. 8.4.2003 21:51
*Re: Kde se přebalit a nakrmit v centru... Smáža - J + D 3.4.2003 23:52
*Re: Kde se přebalit a nakrmit v centru... KačkaII. 4.4.2003 0:1

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.