Streda
Ahojky,
tak a mame po slunicku...vypada,ze kazdou chvilku zacne snezit a me prepadla spaci horecka...hihi...
moji rodice zitra prijedou,tak budou mit asi s pocasim zase smulu...tesila jsem se,ze budeme sedet na terase,ale cert vi-mozna se to pocasi udobri!!!
koupelna se zacina rysovat,tak snad se to podari do patku vse stihnou...jaaaaak ja se tesim,uz me neba se ve sklepe sprchovat...jinak plot je take hotovy a vypada nadherne...jen sousedum se to moc nezamlouvalo,ale kvuli nim je delany...cela strana asi dlouha 60 m a dali jsme masivni elementy(drevo),ktere jsou vysoke 180cm...tak mam klid a nevidim je...nemaji rady zvirata a jiz vubec ne pejsky a rady naseho psa provokuji...napr.hatezi po ni kameny,pisek a nebo na ni rvou hau ab du schrekliche hund(snad jsem to napsala spravne)...
jonda se uci vic a vic slovicek a jde mu to krasne...jinak je to velky jedlik a kdyz si dovolim mu neco vzit,tak je pekny randal...ted spinka jiz jednou za den asi 3 hodky po obede...
Jani a jak se citis ty,kdyz ti Piskle zacalo chodit do skolky???
Romco,kdyz bylo hezky travila jsem s jondou a ghinou celi den na zahrade ci prochazce...jondovi se libi na piskovisti(mame na zahrade)a hazi po ghine vse mozne...ted jsem koupila jeste klouzacku s domeckem(musi se to jenom smontovat),tak se tesim...
Radko,ty se mas,ze se takto casto dostanes do Cech...a co je tam noveho???
Zatim pa RENDA
Odpovědět