Ahoj kočíny a Vašku
zdraví Vás Daniela a Lukášek.
Můžu se zeptat co znamená Vašku - 4+1?
Tady to dnes jede. Začínáte mi s těmi psychotesty nahánět strach. Dělal je někdo v Praze? Byly tam ty zlomky, protože jestli jo, tak se rovnou můžu objednat na doučování.
Lukýno by se Vám rád pochlubil-dneska mu braly krev a vůůůůbec neplakal!!! A taky jsme byli u paní zubařky kromě ohlídání prstů, aby ji nestisknul-protože pak nepustí-byl taky moc hooodný.U nás je to složitý, zoubky mu čistit nemohu, tak to dělám pouze na sucho a ještě jen předek, protože mě dál nepustí, ale zatím je to OK.
Včera jsem si pujčila v knihovně knížky, o kterých se tu zmiňovala Dáša, tak jsem zvědavá.
Jinak jsem psala mail pí.Vodičkové z FOD, zda by nám nepomohla při sepsání žádosti o přešetření našeho případu na ministerstvo spravedlnosti a ev.zastupování. Volali mi ze sekretariátu, mám ji volat v pondělí, uvidíme, má toho moc. Zároveň jsem té paní vyprávěla o mé žádosti o PP. Říkala, že je možné obrátit se i na ně ,po úspěšném zaregistrování jako vhodných uchazečů. Mají mnoho dětí, které nikdo nechce, hlavně z důvodu věku cca 10-12let.Já také psala do 5 let, ale když si představím, že je tam nějaká šikovná holčina..., tak nevím.
Tak mi zase letíme.
Držím Vám všem palce.
PS: Klárinka nás vychválila, ale bylo to přesně naopak a holčička je moc šikovná a čiperná a celá mamuša.
Pa Daniela a hrdina Lukýnek
Odpovědět